28 - kalasat

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-02-28 » 16:17:00
Hej!
Sitter hos andreas nu efter att ha ätit mat och tårta. Vi har fitat han och hans syster malin som fyller år en dag efter. Skiljer alltså 3 år och 1 dag mellan dem!
 
Imorse var jag hos gudrun igen. Vi red ut en sväng och sedan red vi lite på fältet. Karusell var fin. Dock otroligt otränad haha. Efter 5 minuters jogg så började hon tönta sig lite. Hon gör det när det börjar bli jobbigt. Men det gick bra iallafall! 
 
Nu ska vi ta de lite lugnt. Sedan ut på stan för att äta lite med andreas vänner. Sen på förfest och kvällen kommer avslutas på Liljan. Ha en trevlig lördag! 

27 - Karusell

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-02-27 » 12:57:00
Hej!
Har precis ätit lunch, duschat o fixat mig efter att ha varit i stallet! 
Jag red ut med karusells medryttare Ebba, jag på karusell o hon på Renato. Gick jättebra! Karusell var sitt vanliga halvgalna jag haha. Galoppen bestod mestadels av bockningar men hon tyckte nog de var skoj! 
 
Nu ska jag åka till mormor och morfar med mamma en stund. Sen hämta andreas och åka till systemet. Ikväll blir det middag hos pappa. Shit mitt liv är stressigare här hemma än i Linköping!! Man får planera sin tid väl! 
 
Två gamla bilder på mig o karusellen! 

26 - Klockrent

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Smått och gott  |  Daterat - 2015-02-26 » 15:53:00
 

26 - I skolan.

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-02-26 » 08:43:21
Hej!
Sitter nu i skolan och väntar in hela gruppen.
Var såå trött imorse men jag kom upp och hit! Går mycket snabbare nu att cykla, en väg som förut tog 12 minuter tar 9 min nu! 
Idag går vi till 17 och har ett viktigt avstämmningsmöte mellan 16-17.
Sen åker vi till borlänge, tjohoo!
puss
 

25 - inte klar än!

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - Stallet  |  Daterat - 2015-02-25 » 20:54:00
Hej! 
Har precis ätit lite kvällsmat. Lite tidigare idag hehe! Var hemma runt 20 så det var skönt. Sen dess har jag lagat mat, fixat disken, börjat packa.och ätit. Nu ska jag duscha innan jag ska packa klart. Veckan har gått så fort alltså! 
 
Igår så borstade jag Gambi ordentligt. Tack för den då jag mötte en häst som rullat sig i leran på båda sidor.. snällt!! Men blev en ordentlig borstning idag också, lite mys o sånt. Nu ses vi ju inte förens på måndag! 
Puss 

25 - Tog en sovmorgon!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-02-25 » 09:05:24
Godmorgon!
Idag tog jag mig en liten sovmorgon. Så jag struntade i lektionen imorse och går till skolan sen vid 10 för grupparbetet. Kände att jag verkligen behövde sova, igår blev det en lång dag. Jag var inte hemma förens efter 21.00 på kvällen.. trött och hungrig och ont i kroppen hade jag. Så idag tänkte jag att jag skulle sova lite så jag är pigg och allert. Idag går jag ju sent, 17.00, så jag kommer komma hem till stallet sent idag också. Och imorgon går jag hela dagen till 17.00 och då ska jag sätta mig i en bil och köra 32 mil.. känns som om den här sovmorgonen inte kommer hjälpa så mycket, men man kan ju hoppas!
 
Idag mina vänner måste jag berätta en sak också! Nu har jag varit utan nässpray i ett helt dygn! HAHA låter som ett drogmissbruk.. men jag har ju typ blivit beroende av just nässpray för jag kunde bara inte sluta! (har avvecklat 7 burkar på rad....)
Men natten till i förrgår tog jag min sista dos och igår klarade jag av dagen utan och även natten. Men det var fan det värsta jag varit med om! Är heeeeelt täppt i näsan, är som en betongvägg som ingen luft kan komma igenom.. men jag måste låta slemhinnorna i näsan återhämta sig, läste lite igår tar uppemot 14 dagar innan allt är "normalt" igen...
 
Nog om det, nu ska jag äta färdigt min frukost och sedan dra mig! puss
 

24 - lunch

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-02-24 » 12:48:00
Hej!
Har precis ätit lunch och ska gå på gruppmöte nu och sedan har vi grupparbete tills vi slutar 17.00. Då ska jag hem, åka till stallet och fixa. 
Laddad inför hemgången på torsdag!! 
Puss
Kolla flugan i höjd med bettringen x) 

23 -Pluggä

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-02-23 » 16:20:38
Goddag!
har precis pluggat klart för dagen, tror jag haha. Har skrivt beskrivningar på lite områden samt lagt in massa bilder. Ett jävla jobb de här!
 
Blev även en liten kortis sväng på stan med Vikkan. Fortfarande lika nollställd i huvudet nu som innan haha..
Men nu ska jag laga lite mat med andreas, puss!
 

Bör bli bättre på det igen!
 

23 - 4 dagar,,

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-02-23 » 07:30:18
Godmorgon!
Äter frukost som vanligt, ska snart bege mig till skolan. 
Jag har grupparbete från 08-17 idag men jag tror att jag bara kommer klara av att vara i skolan några timmar. Har så jäkla ont i ryggen efter förra veckan.. satt ner alldelens för mycket. Därför tänker jag gå hem och fortsätta plugga liggandes i soffan när det inte går längre.
 
Idag måste jag även ut på stan för att shoppa lite presenter till andreas.
Han fyller 26 år på söndag! Så på torsdag kväll styr vi mondeon till Borlänge igen! Var ett tag sen sist, nästan 3 månader!
 
Idag har vi även 20 månader ihop <3
puss
 

22 - tipspromenad!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-02-22 » 16:21:00
Hej!
Hemma i soffan nu, har precis ätit två hårmackor med kokt ägg. Så jävla gott!
Idag har det varit intensivt!
Madde kom och hämtade mig vid 08.30 och vi åkte ut till stallet. Mockade och fixade. 
Sen in med pållen, hjälpa eve ut med sina pållar, fixa lite med gambi, borsta osv. Smörja in med liniment och massera hans innelår. Väldigt snäll är honom som tillåter en göra det, för man måste typ stå halvt under hans mage haha. Var bara någongång han viftade till med svansen och drog upp benet, men det är bara att säga till så skärper han till sig. Han har ju gjort någon "ko"spark tidigare.
 
Sen så tog jag och promenerade med honom runt, de flesta gjorde det. Det var bara tre som red! Så var det 10 frågor att svara på och jag hade pinsamma 5/10 rätt haha! Men det var svåra frågor, tex vad heter sadeln de använder i spanska ridskolan? så var de tre spanska namn..
 
Gambi skötte sig hyfsat. Han är ju understimulerad och blir lätt lite galen när man går med honom. Ni som sett filmen på Andreas instagram vet vad jag menar.. men han var något lugn, var bara lite jobbigt att stå still medan man skulle svara på alla frågor haha.
 
Efter det blev det korvgrillning i stallet, innan lite prat och sedan gick jag och madde upp till eve. Där satt vi och planera lite inför en lokal ponnydressyr som Bjärka Säby ryttarförening ska anodna i april. 
 
Nu är jag hemma, ska ta det lite lugnt innan andreas trillar in vid 17.30.
puss!
myste med världens mysigaste vovvar idag också!!
 
 

21 - Dagen!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-02-21 » 15:30:18
Hej!
Har precis pluggat klart, setat och studerat en karta över linköping så nu kan jag varenda gata haha!
Idag har jag städat, hela morgonen/lunchen gick åt att städa köket, hallen, sovrummet och gaderoben.
Har ju haft fullt upp hela veckan så har inte kunnat städa något,och här hemma städar ingenting av sig själv..
 
men nu är några rum fina iallafall! dammsög också och torkade golven.
Sen åt jag och satte igång med plugget, sen sålde jag min säng och nu har jag pluggat lite mera.
andreas är väll hemma om typ 2,5 timme ungefär. Då ska vi äta tacos och sedan blir det nog ett gympass!
puss
 

21 - myser

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-02-21 » 09:28:28
Gomorgon!
Ligger nu kvar i sängen, hur skönt som helst! har gått upp tidigt hela veckan så att ligga här nu är underbart! Särskillt när andreas är uppe och ska snart åka till jobbet hehe!
 
American Sniper, en film ni MÅSTE bara se. Herregud vilken bra film! 
På trailen låter den inte överdrivet bra, om en "vanlig" krigsfilm. Men den var riktigt bra!! 
Rekommenderar den starkt!
 
Idag då, ska snart gå upp för magen kurrar, sen plugga lite innan det kommer en tjej och köper min gamla säng. Efter det får vi se om det kanske kan bli en springtur, det får helt enkelt visa sig! Har lite småont i halsen just nu när jag precis vaknat så vi får se.
puss
 
 

20 - Fullspäckad dag!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-02-20 » 19:40:20
Hej!
Äntligen har jag 25 minuters sittande innan jag ska iväg igen! Idag har jag varit igång sen 06.00!
 
Var i stallet strax efter 07, mockade lite, borstade Gambi och fixade. Vi började lasta redan vid typ 07.45, då vi ville börja i tid. Lovisa gav mig tips om hur gambi fungerade osv så jag beredde mig på en liten kamp.
Men hästkräket gick rakt in i transporten utan några beskymmer.
- Ska jag stänga luckan?
Lovisa; nää de här är för bra för att vara sant, vi backar ut och testar igen!
Sagt som gjort backade vi ut och gambi gick in lika beskymmerlöst som första gången.
 
Helt otroligt, lovisa berättade att de förr stod i typ 3 timmar för att få in hästen i transporten och idag knatade han in som ingenting, trots att han inte åkt transport på nästan 1,5 år!! Helt underbart.
Så vi kom iväg redan innan 08. Tog ca 1,5 timme att åka dit, stället låg strax utanför Motala.
 
Väl där lastade vi ut en stenlugn Gambi, sen skulle vi släppa honom lite i hennes paddock men det gick 4 islandshästar i en hage utanför som var JÄTTE läskiga tyckte gambi haha. Han var heeelt galen!! Helt galen verkligen sprang fram o tillbaka efter långsidan, blåste och bara bralla runt haha.. 
 
Men väl inne i stallet sen blev han "normala" gambi som stod jättestill och tyckte det var skönt när hon drog och knäckte. 
troligtvis har han sträckt sig på höger innelår, då han var stenhård i muskeln. Sen satt högerhöft fast så det drog hon lös. Aldrig sett kiroprakti på häst tidigare, intressant!
Så vi åkte därifrån med råd om hur vi ska rida, Gambi blev även laserbehandlad och ska vila/skrittas nu i 1,5 vecka innan vi ska börja sätta igång med jogg på rakt spår. Inom 6 veckor ska han vara som vanligt igen hoppas vi! Vi ska även smörja med liniment samt massera den stela muskeln!
 
Han var lika snäll när vi skulle åka därifrån och när vi kom hem. Fixade lite i stallet och sedan drog jag hem, åt lunch och drog till skolan. Sen hem, hämta andreas och åka iväg och handla. Var först på Lager 157, köpte en halsduk där så kan jag använda en gammal som "stallhalsduk" nästa vinter. Sen på XXL köpte jag en tunn springjacka på rean, endast 199 kr! Kommer användas flitigt nu i vår då jag inte har någon riktigt bra jacka att springa i. 
Sen handling på Maxi, in en sväng på ÖB och sedan har vi lagat mat, ätit och nu ligger vi här.
Om 15 minuter ska vi dra igen, ser på BIO, American Sniper hoppas den är bra!
puss på er!
 
bästaste hästen <3
 

19 - fifasiken!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-02-19 » 19:49:42
Gookväll!
Äntligen sitter jag i soffan, helt slut haha. vilken dag!
Först var jag i skolan mellan 08-10, sen hem, åka med andreas upp till XXL så han kunde byta däck fram på min cykel, cykla i världens motvind till skolan i bara uppförsbackar, sen plugg från 12-14.50, cykla hem, ta det lite lugnt innan bussen gick 16.26, stallet, bussen hem, nu precis äitit lite äggmackor och ser på tv.
 
Full fart verkligen, morgondagen blir likadan! 
Idag i stallet så fixade jag, borstade ordentligt, tvättade svansen igen och benen (lerigt i hagen), sen tog jag och gick lite inne i ridhuset i ca 20 minuter och körde lite ledarskapsövningar, stanna, vända, backa osv. Han lyssnade jättebra, om det var för mig eller belöningen vet jag inte hahah!!
 
Imorgon ska jag vara i stallet 07.10 för att hinna mocka och fixa innan vi ska iväg. Gambi ska till equiterapeuten imorgon, och han kunde tydligen vara lite knepig att lasta så vi ska börja i tid. Sen har jag ett möte på skolan 14.00, sen tar jag en fet HELG!
men nu tv tills andreas kommer hem, han slutar nu vid 20! 
puss
 
pollinerande bin!
 

18 - Allt jävlas!

Kommentarer - 2 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-02-18 » 21:21:53
Gokväll!
tänkte slänga in ett inlägg innan jag går och lägger mig. Heelt trött och slut nu alltså!
Det går för runt i mitt huvud, shit vad allting jävlas med mig!
 
I måndags satte ju den här helveteskursen igång. Det är roligt och väldigt spännande men jag är fortfarande livrädd och det är jävligt svårt. Men jag skulle inte kunna önska mig en bättre grupp än de jag har i min grupp, så slutresultatet kommer bli awsome! Det är resan dit som blir tung, jobbig och svår. På 3,5 vecka ska vi ju åstakomma en rapport och två redovisningar. På ett ämne vi aldrig rört tidigare som är "verklighetstroget".
Så vi har enormt mycket engageman och jobb framför oss, och mitt i denna smet ska allt jävlas.
I måndags var mitt bakdäck platt, men det fixade andreas igår och satte dit ett helt nytt däck med en ny slang. Tack älskling! <3
Idag så sprang jag iväg lite tidigare då jag tänkte hinna med bussen, så jag hade 40 minuter på mig att ta mig hem, byta om, äta, cykla till bussen och åka till stallet. Det började inte så bra då när jag kom ut till cykeln såg jag att framdäcket var helt platt.. FAN CYEKLJÄVEL!
Stressad som fan, efter att ha pluggat konstant en hel dag från 08.00 sprang jag med cykeln till "pump"stället på skolan. Pumpade i så mycket luft det gick och jag hörde hur det pyste ur hål på däcket. Cyklade iväg och fick pumpa däcket på tre olika ställen på vägen hem för att komma hem... hur cykeln mår just nu skiter jag i.. det viktigaste var att jag hann hem, hann byta om, ta med mig en macka, ta andreas cykel till bussen och hade 2 minuters marginal. Jag är awsome!
 
Men nu står jag här med punka igen på cykeln, jävla skit. Så imorgon blir det bilen igen till skolan för ett möte mellan 08-10, sen hem, hämta andreas och upp till XXL så han får laga andra däcket och sedan börjar han jobba 12 så jag cyklar sen till skolan från XXL då jag egentligen har lektioner från 10-17. Men jag är handikappad utan cykeln så... sen stallet på kvällen så det är ett jävla farande alltså!!
 
Haha allt bara jävlas just nu.. puss

18 - Öser

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-02-18 » 12:27:58
Hej!
har öst projektarbete sen klockan 08 imorse.. nu ska jag ringa lite samtal!
sen åker jag med 15.31 bussen till stallet. puss!
 
 
 

17 - döende

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-02-17 » 19:27:40
Hej!
Ligger i soffan nu och glor på tv, har precis klämt i mig en semla. Fettisdagen idag så då äre väll okej?
Idag har det varit hektiskt, helt slut efter bara två heldagar haha så jävla mycket nytt att ta in så det är galet, helt galna veckor jag har framför mig!! Vet inte ens hur jag ska hinna gå på toa.. så känns det!
 
Direkt jag var hemma idag så drog vi iväg och fixade min cykel. Älskling fixade den på XXL så nu har jag ett helt nytt däck och slang bak. Allt hade spruckigt.. biltema..
 
Nudå, jag tänker dö i soffan, kolla på Mordet 21.00 och sedan sova. helt slut verkligen och imorgon är det inte bara en heldag i skolan som väntar, utan jag ska till stallet också! Lika så på torsdag och på fredag.. #aldrigvila vare ja..
puss
 
 

17 - trööött

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-02-17 » 07:07:48
Godmorgon!
Sitter här och äter lite frukost.
Inne i en riktigt "dröm"period nu när jag drömmer så jävla mycket grejjer! Känner mig helt slut när jag vaknar.
Typiskt att den ska komma nu.. som alla andra jävla problem. 
 
Idag går jag till 16 tror jag. Egentligen till 17 men eftersom vi har eget arbete sista tre timmarna och halva gruppen ska på ett annat möte så går vi nog lite tidigare. Jag får lov att ta bilen idag iallafall, punka på bakhjulet och andreas ville inte låna ut sin cykel. Så det är bara bra om vi kommer iväg lite tidigare så mitt hjul kan lagas!
puss
 
 

16 - punkaa

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-02-16 » 17:52:54
Hej!
har precis ätit en matlåda och nu sitter jag och smaskar på chokladen jag fick av andreas i alla hjärtansdag present. Fyfan vilken dag! Full fart!
På 3,5 vecka ska vårt projektarbete vara klart, efter det följer två redovisningar, hjälp! Så mycket som ska göras, tur vi är 7st i vår grupp.
 
Idag blire en vilodag. Jävlades med cykeln hela vägen hem då jag upptäckte att jag hade PUNKA.. helt tomt i däcket.. så gick till en mack och pumpade i så jag kunde cykla hem.. får fråga om jag får låna andreas cykel imorgon och om han skulle kunna fixa min, han är ändå ledig.. ingen bra start på veckan som är fullpackad!!
puss
hade så ont på sista föreläsningen så jag fick tillbringa den på golvet!
 
 

16 - Godmorgon veckan!

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-02-16 » 07:09:05
Godmorgon!
Sitter här och äter frukost. Det har kommit ut nya smaker i kvargen, utan tillsatt socker, så jag har nu bytt ut min naturella kvarg med jordgubbsylt till en blåbärskvarg utan tillsatt socker. Gott!
Det har ju kommit massa nya smaker men jag har bara hunnit testat blåbär hitils och den var god!
 
Idag börjar helvetesveckan, kan nästa göra ett snitt på att jag går 08-17 varenda dag.
En ny kurs börjar idag, en helt ny. Vi är de första som ska läsa den här kursen vilket ska bli spännande.
Det är en projektkurs där vi i grupp ska arbeta i 4 veckor fram något, vi examineras genom en skriftlig rapport, en muntlig redovisning inför "kunden" och en redovisning inför klassen.
 
Men nu måste jag äta upp de här så jag kan dra! puss
pippi får stå för bilden. kolla i HÄR!
 

15 - Magont

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-02-15 » 20:41:24
Hej!
Har precis duschat och äntligen har magen lugnat ner sig..
Vi åt kvällsmat, sen satte vi oss och tittade på tv innan vi drog till gymmet. Där hann jag köra uppvärmingen på crosstrainern och en ryggövning innan magen sa stop.. försökte köra lite planka oså i hopp om att det skulle försvinna men nej. så blev bara panikhem och på toa..
 
Jag vet inte vad de är för fel på min mage, men jag har så jävla ont ibland. tror jag har fått en ordentlig stressmage. Jag dricker proviva varenda morgon men det hjälper inte.. drygt.
 
Väntar på att andreas ska komma från gymmet så vi kan kolla några avsnitt på Under The Dome innan jag ska sova. Klockan ringer 06.45 imorgon och jag har en heldag till 17.00 framför mig.
puss
 

15 - 4,7 km

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Träning  |  Daterat - 2015-02-15 » 14:14:00
Hej!
Sitter i soffan efter att ha ätit lite "lunch". En hårdmacka och kvarg med musli och proviva!
Har varit ute på en lite springtur, jävlar vad skönt det är att springa! idag var det lite tungt, men jag orkade springa hela vägen utan ett enda stop. Förutom att jag powerwalka ner och upp från ån. men resten sprang jag! Så har tagit tre springturen den här veckan, bra start för milen ska jag springa!!
Måste säga att jag har rätt okej kondition för att inte ha sprungit sen i höstas. Måste vara cyklingen alltså! 
Ikväll blir det gym med andreas också, så blir dubbelt upp idag, känns bra efter trerätters igår haha.
 
Men nu ska jag ta det lite lugnt. Andreas är hemma vid 17.30 då det blir kvällsmat. rester från igår.
så så sere ut, puss!
 

15 - Mysig kväll igår.

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-02-15 » 11:03:48
Hej!
Sitter och tittar på tv nu i soffan under en filt.
Så himla skönt att få SOVA idag, sov till 09.45!!
 
Igår hade vi en mysig och lyckad kväll. Åt god mat, pratad, och hade det trevligt. 
Fick jättefina rosor, en gullig nalle och god mörk choklad, kan man önska sig nått mer?
Av mig fick andreas ett 1,5 L ölglas som han ville ha förut, och i det låg det allahjärtansdag kalsonger och godis haha. mysigt.
 
Kan berätta lite om menyn, förätten blev det Chevréost på baugette, med ringlad hounung, ruccola och valnötter. Varmrätten blev det inbakad fläskfilé, med en fyllning gjord på bacon och färskost, till det klyftpotatis, sallad och en rödvinsås. Efterätten (som misslyckades i ugnen) var chokladfondant med grädde och färska jordgubbar. Skulle haft den några minuter till i ugnen, men nu vet jag det tills idag. 
 
nu ska jag bara ta det lugnt, puss!
 

14 - Alla hjärtans dag uteritt!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Stallet  |  Daterat - 2015-02-14 » 15:18:00
Hej!
har precis duschat efter att ha ätit lunch och handlat de sista på ica.
Nu ska jag snart sätta igång och förbereda maten inför ikväll! är lite att fixa men mycket gör man "direkt innan".
 
Var till stallet imorse, fixade och sedan drog vi ut på en uteritt jag och evelina.
Hon red Calle, en inridningshäst hon har nu och det var andra gången han var ute. Han skötte sig jättebra, så himla coola hästar hon har. Gambi var lite fundersam varför han inte fick trava när hon travade iväg framför haha, stackars bambiplutt. Men han hade ett friskt tempo och det kändes inget konstigt, inga svullnader eller värmande ställen på benen. Knepigt de här.
 
Imorse fick jag även en jättefin bukett med stora rosor från andreas. <3 tack älskling!!
men nu ska jag sätta igång, ha en riktigt bra alla hjärtans dag allihopa!!
puss
 

13 - aldrig vila..

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-02-13 » 19:17:44
Hej!
Öser på här hemma som vanligt. efter att ha varit på stan, shoppat lite. Köpte lite smink och en jättemysig halsduk jag kommer kunna ha hela våren, ingen vinterhalsduk. Behöver nått i halsen när jag cyklar så köpte den!
Fick ett presentkort i julklapp av andreas mamma och pappa vilket passade perfekt nu!
 
Sen köpte jag ett par nya benreflexer på hööks eftersom jag och gambi sprang ifrån ett sist vi var ute haha. Och sen blev det storhandling på ica maxi inför imorgon. Jag och andreas, läs jag, ska laga mat imorgon ikväll, tre rätters och jag ska laga mat med ingridienser jag aldrig lagat med förut! Spännande, får bära eller brista!
 
Sen hem, packa upp och sedan gick vi ut till bilen. körde en snabb service med olja, spolarvätska, glykol och så plockade vi ut lamporna fram. Iväg till stan på cykel för att köpa nya lampor, sätta in pengar på banken och ta en sväng i gymgrossistens butik. Sen hem, sätta i lamporna som krångla som fan eftersom ena parkeringslampan inte lyser fastän det är en helt ny lampa. Hungriga som fan (inte ätit på 7 timmar) blev det maxdriven. Sen hem, multitaska med att laga matlådor och göra chokladfontant tills imorgon, byta om och nu ska vi iväg till gymmet.
Haha fyfan kommer sova gott inatt alltså! 
puss
skål

13 - iväg!

Kommentarer - 6 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-02-13 » 11:27:39
Hej!
Hemtentan är inlämnad, jag är LIVRÄDD. 2 veckor tills man får svar, hjälp!
Har även varit i kontakt med sjukgymansten. Fått en tid fast inte förens 11 mars.
Men det bästa är att då ska min sjukgymnast vara med och en ryggspecialist som bara kommer några gånger i månaden. så det ska bli spännande! hoppas de kan hjälpa mig.
 
Nu ska jag upp till tornby, har lite ärenden att göra. Tröts-shopping står på schemat också haha..
Har haft myrkrypningar hela morgonen så tänkte att jag skulle köpa magnesium och äta det ifall jag har magnesiumbrist. har ju slutat ätit alla kostillskott jag ätit förut.
puss
 

13 - dagen d!!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-02-13 » 08:33:00
Hej!
Uppe lite tidigare idag än tidigare i veckan.
Men nu har jag ringt till sjukgymnasten (öppnade 08) och pratat med receptionisten. 
Hon skrev in en notis om att jag hade ringt till sjukgymnasten jag hade, Evelina.
Så får vi se om hon hinner ringa idag eller om hon ringer på måndag! Då var det avklarat.
 
Tentan då.. faaaan jag är nöjd men ändå inte. Jag är orolig för att det inte ska duga..
men vi får antingen godkänt eller underkänt på den här och jag tycker ändå jag har skrivit så pass bra att jag borde bli godkänt.. men ändå är jag nojjig, tror inte att det duger och att allt är bara fel haha.
 
Ska sätta mig snart och läsa igenom den för miljonte gången.. ändrade ju lite igår så måste kolla så det låter bra i det stora hela. klockan 17.00 ska den vara inne men jag tror att jag skickar in den tidigare. Känns som om allt jag kommer göra idag bara kommer förämra den för det blir "panikändringar"..
 
Har iallafall släppt lite av gårdagen. Var så jävla arg igårkväll så det var sjukt. Och det blir tyvärr inte bättre när andreas vill komma med tips som funkade för hans rygg (han har haft nått liknande) men som inte skulle fungera i mitt liv. Typ träna rygg ena dagen och total vila nästa, när ska jag kunna vila !? Det är ansträngande för mig att sitta på föreläsning och det har jag varje dag! så jag har ingen vilchans överhuvudtaget. Det är fullt ös medvetslös verkligen. Jag är som en bitter gammal kärring haha.. men får se vad sjukgymnasten säger när hon ringer.
 
Har iallafall börjat ätit voltaren igen, kör maxdos i 10 dagar som läkaren sa. Jag tror inte det kommer hjälpa men då har jag gjort det iallafall, då kan hon inte säga något om det!
puss
 
 
stackars gambi är inte heller helt okej. han är inte halt men inte helt ren.. så han ska skrittas/longeras nu i två veckor i hopp om att blir bättre <3 så igår myste vi, borsta, tvättade svansen, friserade och massa morötter. <3<3
 

12 - " kom igen om 3 månader "....

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-02-12 » 19:20:08
Hej!
ligger i soffan och tittar på tv och har precis fått slut på mitt "ont i magen".. 
kommer ni ihåg när jag skrev för någon vecka sedan när jag fick så jäkla ont i magen ?? så jag fick lov att gå hem från gymmet för jag trodde att jag skulle dö? det hade jag idag igen men inte alls lika mycket smärta.
Tror nästan att det är stressmage, för det gör ont i övredelen på magen vilket kan tyda på typ magsår eller något. Får se om de återkommer eller om det kan lämna mig ifred nu.
 
Sjukhuset idag då,fyfan vilken flopp.. så jävla arg och irriterad!
Jag hade en lapp med mig dit, men lite punkter så jag inte skulle glömma ta upp något. jag var väl förberedd och var lite dum emot min rygg hemma innan för att jag skulle ha lite extra ont där haha..
 
Iallfall så var det en ny läkare, en kvinna denna gång. Men det blev inte bättre.
Jag berättade mitt problem, att jag haft de så länge osv att jag inte kan fungera som en normal människa då jag inte klarar av att typ sitta på föreläsningar m.m. 
Hon lyssnade och i början kändes det som om jag hade henne med mig, som att hon förstod för jag sitter ju där med gråten i halsen för jag vill bara ha hjälp.
 
Hon gjorde lite tester, kollade reflexer och börjde benen osv, dock otroligt okontrollerat och flamsigt så det gjorde skitont. Inte alls kontrollerat och noga utan typ tog tag i mitt ben och drog det rakt upp till 90% och jag har ont redan efter att benen lämnat bordet.. idiot tänkte jag där.
 
Iallafall så tyckte hon att det inte tyder på någon rematismsjukdom (de hade tagit blodprov), ingen berchews, inget diskbråck eller någon nervsjukdom. Så hon sa att det berode på att jag var såå smal och såå svag i musklerna.
Tack du! Ridit 15 år, gymmat 5 år, springer, går, tränar konstant men så får man hör att man är såå svag och borde göra 10 rygglyft morgon och kväll. tack tack!
 
Nej någon röngten fick jag inte, " de kommer ändå inte hitta något ". Så sista meningen jag fick med mig därifrån var 
" Gå hem och ät voltaren och gå till sjukgymnasten och återkomm om 3 månader om det inte går över "...
SÅSOM ATT JAG INTE HAR TESTAT DET I FÖR FAN 11 MÅNADER NU !?
 
Nej nu gör jag så att jag fan skiter i allt. jag har inte tillräckligt ont för att få hjälp i vården. Så nu får det väll bära eller brista för jag tänker träna på som vanligt då, antingen blir allt värre eller så blir det likadant.. jag orkar fan inte bry mig längre..
 
Imorgon ska jag också ringa min sjukgymnast jag hade, fråga henne vad hon nu tycker jag ska göra och att jag isånnafall börjar hos henne igen... jag har ju trots allt kommit upp i högkostnadsskydd så allt är gratis från o med nu haha så min studentbudget behöver inte lida pga ryggen längre...
 
Jag är bara så trött att gå ifrån sjukhuset med gråten i halsen och typ en tomhet inom mig att ingen vill hjälpa. Voltaren har jag ätit och det hjälper inte ett smack. Jag har ätit naproxen, iprem, alvedon men inget sånt skit hjälper. Och när jag sa till henne att jag tog Citondon när jag hade så ont jag inte visste vart jag skulle ta vägen blev hon arg " så unga människor som du ska inte äta citondon, det är extrem beroendeframkallande " JA det vet jag väll men när ingenting hjälper och man inte får någon hjälp vafan gör man då!? När man har så ont att man inte ens kan sitta, stå eller ligga vad ska man göra om man har en karta i skåpet???
 
Nej nu ska jag ta med mig mitt dåliga humör och min bitterhet in i duschen och förhoppningsvis spola bort den så jag kan komma ut som en ny fräsch människa.
puss på er..
 

12 - bitter

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-02-12 » 09:15:58
Godmorgon!
har ätit frukost osådär och sitter nu i min älskade soffa. Alltså det här var de bästa köp jag gjort i mitt liv.
Jag älskar den här soffan!! Värd varenda krona vi gav!!
 
Igår var det en bitter dag. Haha ååh blir så irriterad på mig själv och allt annat.. är så bitter nu. Till exempel igår när jag kom hem vid 17.30 och hade ätit la sig andreas och sov i 2 timmar, blev as irriterad på det då jag fick fixa tvätten och disken själv. Sen när jag bad han torka av i köket gjorde han inte det på MITT sätt då blev jag också arg haha... pms javisst..
 
men idag då! Ska sätta mig nu med tentan för 1000000000 gången... läsa igenom och ändra. Pratade med Gunilla igår då jag skickat den till henne för att få någon utifrån att titta. Hon tyckte det såg bra ut så ska väll inte ändra allt för mycket. Sen vid 13.30 ska jag vara på sjukhuset som ligger 200 meter härifrån. Nära och bra. 
Efter det tar jag bussen till stallet! puss
 

11 - isig joggingtur

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-02-11 » 12:06:00
Hej!
har precis äitit lunch, duschat och fixat mig.
Efter att ha setat och fixat med tentan behövde jag bara komma ut. Så tog en väldigt isig joggintur.
Energin fanns, konditionen och orken, vädret var prefekt men motivationen och underlaget var åt helvete..
Gick knappt att gå på vissa ställen, var en backe jag gick upp för men tappade fästet och gled bakåt nedåt igen haha.. så äckligt halt!! Så blev korta stötiga joggingsteg vilket ryggen inte gillade.. så gick rätt mycket på ställena jag inte kan sträcka ut steget. 
 
Men men, nu sitter jag och tittar lite på masterchef. Ska vara i skolan runt 13  så har gott om tid.
vi hörs! puss
 

11 - Mycket nu..

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-02-11 » 09:13:47
Hej!
Struntade i lektionen imorse.. kände att sömnen är viktigare än en lektion som jag har fram tills juni på mig att ta igen.. 
Igår var det som att allt krashade totalt. Shit jag är helt utmattad!! Jag vill bara att den här jävla veckan ska vara över! Det går för runt i huvudet och det går inte att "ladda batterierna" som förr, men det är bara att kämpa på.
Idag har jag sista seminariet i kursen, måste bli godkänd på PMet jag skrev och på min hemtenta. Sen är den här kursen klar. 
Den här veckan är bara så jobbig. Idag har jag ett sem, måste skriva på tentan också. Imorgon har jag inga lektioner men jag måste verkligen känna mig klar med tentan, sen läkaren 13.30 och Gambi efter det. Fredag ska tentan vara inne 17.00 !! På dagen måste jag även ta en sväng till tornby för att handla lite. Bland annat mat då det är alla hjärtans dag på lördag och jag ska göra trerätters åt mig och anderas --> planering. Men på lördagen måste jag även hinna med stallet på morgonen och sedan hem och fixa allt då andreas jobbar till 17. 
Det är fullt ös den här veckan, och jag är så jävla orolig för att få en idiotläkare imorgon på sjukhuset. Igår hade jag lite myrkrypningar i benen också.. suck!!
 
Men nu ska jag ta en sak i taget. Måste bara skriva ut allt bittert jag har i mitt huvud, för att glömma och gå vidare. Först fylla på mitt busskort så jag inte glömmer det, sen sätta igång med plugget. Ska till skolan ungefär vid 13 för att gå igenom lite seminariefrågor innan själva seminariet som börjar 15.00. puss
 
snapchat: linneaaroosen
 

10 - tare lugnt

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-02-10 » 17:18:30
Hej!
Har precis satt mig ner efter att ha varit i skolan, cyklat hem, lagat mat, ätit och fixad disk!
Helt slut nu haha, känner bara för att sätta mig ner en sväng.
 
Nu ska jag titta lite på djurakuten, sen blir det nog att träna lite. antingen en springtur eller gym med andreas. Dock är det så mycket folk där nu på kvällen.. men får se hur jag gör. kanske fastnar här i soffan haha.
 
Kom en bra väg med tentan. känner mig någolunda klar, måste bara korta ner lite text på vissa ställen, skriva om lite osv. vi hörs sen! puss
 

10 - Joggingtur igår!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-02-10 » 09:02:54
Hej!
Har precis ätit frukost och vaknat till liv. Sov till 08.30 imorse och det var sååååå skönt!
Speciellt att få ligga kvar när andreas gick upp hihi.
 
Igår tog jag årets första joggingtur. Gick mycket bättre än väntat! Trodde att jag skulle få jävligt ont idag i benhinnorna då jag joggade vissa delar på asfalt. men nej det gick tydligen bra, skönt!!

Var väldigt trögt i början, men efter en stund gick det lättare. Gäller att få tankarna på annat.
Träningsvärk har jag idag iallafall haha, aj aj!
 
Idag då, nu ska jag sätta igång och plugga. Skriva om/skriva rätt allting. För jag har svarat på varneda fråga. Nu behöver jag bara skriva om och se till att jag skriver rätt grejjer, utveckla, förminska lite text osv. 
Sen har jag en energidebatt 13.15-15.00. 
puss
 

9 - lösa världsproblemen

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-02-09 » 16:28:00
Hej!
är nu klar med allt jag ska göra, förutom att hänga tvätten som är i tvättmaskinen just nu.
har lagat mat, gjort matlådor, fixat här hemma osv. Nu är jag ju ensam då andreas jobbar till 20.
Tänkte ta och plugga nu, sen vid sju bege mig iväg till tornby. Tänkte ta det som dagens "träningspass" att powerwalka/jogga till andreas jobb. Är väll cirkus 5 km så det blir lagomt!

Men nu ska jag plugga, försöka klura ut lösningen på världsproblemet. Önska mig lycka till!
puss
 
mässlingen
 

9 - Försöker få nått gjort.

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-02-09 » 12:59:05
Hej!
Sitter nu på blå torget och har pluggat lite sen 10.
Ska snart dra mig hemåt då det är lite för hög ljudvolym här.. kan inte plugga när det sitter massa folk och pratar överallt! 
Så ska fortsätta plugga hemma. Andreas börjar ändå jobba vid 16. 
pussar
 

9 - Måndag!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-02-09 » 07:07:26
Godmorgon!
äter frukost, fryser och ska snart cykla iväg till campus. Kallt är det!!
Idag har jag bara en föreläsning men ska stanna kvar och plugga med vikkan.
Sen hem och handla och laga mat. det är min dag det, har fortfarande en hel delfråga som jag inte börjat på än på hemtentan. Den lyder nått i stilen " lös alla världsproblem " så jag har lite svårt att hitta på någon lösning..
är det någon som läser min blogg som har svaret på alla världens problem får ni gärna kommentera det... haha!
 
Igår gjorde jag ren mina ridhandskar också... nanstyy!
 
 

8 - Picknick och hoppning!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-02-08 » 18:39:00
Hej!
Blev lite andra planer idag. Efter att ha pluggat en stund åkte jag och andreas ut på en picknick till bergs slussar. Inte ofta vi göra något annat tillsammans än att vara hemma haha.. så det var trevligt. Dock blåste det svinkallt!!
 
När vi kom hem var det bara att byta om och åka till stallet. Andreas följde även med dit vilket var uppskattat. Red lite i ridhuset och avslutade med att hoppa lite. Andreas filmade så lagt ihop småfilmerna till en längre film här nedanför!
 
Nu ska jag ta det lite lugnt innan jag ska plugga lite. puss!

8 - Behövlig sovmorgon!

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-02-08 » 10:38:47
Godmorgon!
Har precis ätit frukost i form av pankakor. Var så sugen på nått annat än kvarg/macka med ägg/hårtbröd så blev "kolhydratsfria pankakor". 
Nu ska jag sätta mig och göra klart mina argument inför energidebatten på tisdag. Sen åker jag till stallet.
Väl hemma blir det att plugga lite mera hemtenta. Imorgon har jag en föreläsning mellan 08.15-10.00 och sen ska jag och vikkan sitta och plugga lite tillsammans. 
 
Igår var jag så trött, herregud vad trött jag var! Sov en halvtimme på dagen men blev inte piggre för det så somnade innan 22.30 haha.. sov nästan 11 h tills jag vaknade strax efter 09.00. Tror kroppen behövde sova lite, sömnen är det första som tar stryk för mig när jag har mycket att göra. Sova kan man göra i graven!
puss
 
 

7 - Galopp i snön!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-02-07 » 14:14:00
Hej!
Fiifasiken vad roligt vi hade idag! Red ut med Vilma på Roma. Vi galopperade över åkrar och det var skitkul.
Gambi var pigg och glad och jobbade på, skittade av dem ordentligt och imorgon blir det nog bara lite jogging utifall han har lite träningsvärk. Måste vara grymt drygt att gå i snö. 
 
Sen var det USEK möte och efter det åkte jag hem. Har ätit mat och duschat och ska snart sätta igång med plugget. måste bara kasta ut andreas först.. haha! 
puss!
 
hur underbart ser det inte ut!?!?
 
 

6 - Det där gick ju, bra...

Kommentarer - 4 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-02-06 » 16:24:53
Hej!
Åh fyfan är helt slut i huvudet! Har setat och skrivit nu i typ 3 timmar. Svarat på 3 av 4a frågor och fått ihop 5,5 sidor hitils. shit helt slut i huvudet! Några frågetecken finns fortfarande men ska rådgöra med några vänner sen. Sista uppgiften ville jag inte ge mig på då man ska använda gapminder.org och tolka massa grafer oså.. känns inte riktigt som om hjärnan är 100% i fokus för det.. särskillt inte när man ska referera osv..
 
Ligger även nu i andreas gamla soffa. Det hela slutade med att jag fick lov att ta två citodon..
Jag har haft brutalt ont i ryggen nu ett par dagar och efter 2 timmars skrivande gick det bara inte längre, jag var helt svettig på hela kroppen av all smärta. Tycker det är intressant att hela kroppstemperaturen höjs när man har ont. Men det gick inte att sitta still, det gick inte!! Testade att stå på knä framför skrivbordet, ligga här i soffan men ingenting fungerade.
Till råga på det har jag haft jättekonstiga "myrkrypningar/växtvärk" i benen idag.. började redan imorse och brukar få så ibland men oftast så brukar det släppa efter någon timme. Men inte idag, det släppte verkligen inte. 
Det är en sån konstig känsla, det gör inte riktigt ont men det är jätte obehagligt, sticker, spänner, pulser tja jag vet inte hur man ska förklara. Men det gick inte att vara still med benen, fick hela tiden sitta och röra på fotleden för att få bort obehaget. Till slut gick knappt det. Tog sista utvägen med tabletterna och nu ligger jag här och inte haft den här känslan på länge: Ingen smärta.
 
Jag förstår att folk blir beroende av tabletter, jag har full förståelse för det. Jag tror att jag själv skulle kunna bli beroende av dessa om jag tillät det. Men jag ser tabletter som en sista utväg och idag gick det verkligen inte. Kommer inte ihåg sist jag tog dessa men det var nog minst 4 månader sen. 
Skulle jag inte bli så trött, yr och dålig i magen av dem hade jag nog ätit varenda dag för att slippa smärtan.
 
Nej jag blir galen på det här snart, absolut galen. På torsdag ska jag till en ny läkare och får jag ingen jävla remiss till magnetröngten efter det då vet jag inte vad jag ska göra. Jag vill ha hjälp, jag vill veta vad som är fel och jag vill ha ett botemedel till det!! Om det inte finns vill jag ha smärtlindring!!! eller en ny rygg tack!
 
Nu är jag iallafall jätte trött, blir alltid trött av de här tabletterna. Morfin ska väll göra en lite tröttare? 
Men är det någon som vet varför man får såna här "myrkrypningar/växtvärk ". Har setat och sökt men inte fått fram något vettigt. Det var som att jag helt plötsligt blev "jätte svag" i benen, de riktigt skakade när jag reste mig/satt mig och böjde på dem.. som att dem hade gett upp haha..jag har ju inte gjort något ansträngande de här dagarna mer än cyklat... jävla kroppjävel..
 

6 - Hemtenta!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-02-06 » 12:36:42
Hej!
Har precis ätit lunch bestående av en sallad. Mums.
Ska kolla färdigt på masterchef och sedan börja med hemtentan.. shit nervöst!
Dock ska det nog gå bra, jag tyckte att frågorna verkade lite roliga iallafall!
Kan lägga ut första frågan:

Du är bjuden på middag på ett värdshus ute vid kusten söder om Stockholm. Menyn baserar innehavaren på lokalproducerade råvaror så mycket som möjligt, och varierar den mellan olika veckodagar. Urvalet av rätter är därför begränsat denna dag, och du kan välja på följande rätter (där de tre första serveras med KRAV-märkt potatis odlad i närområdet):
• varmrökt sik fiskad i sjön intill värdshuset
• ugnskokt torskrygg tillagad av Östersjötorsk, fiskad av den sista yrkesfiskaren i området
• ryggbiff tillagad av KRAV-märkt kött från djur uppfödda på granngården, som har ca 150 djur av olika åldrar
• vegetarisk falaffel med ris, där falaffeln är baserad på gula ärtor, gul lök och vitlök från konventionell odling i Sverige och riset är konventionellt odlat i Pakistan.


Beskriv minst två olika typer av miljöpåverkan och/eller miljöeffekter som hänger samman med respektive maträtt. Om du skulle välja maträtt enbart baserat på övervägande av olika typer av miljöpåverkan och miljöeffekter – vilken rätt skulle du då välja? Motivera med minst tre argument varför du valde som du gjorde.

.
Var på en föreläsning imorse mellan 08-10. Sen åkte vi och handlade på ica maxi.
Ska ta och plugga på hemtentan nu under EM, laddat upp med kakor, kaffe och bullar haha! Pluggsnacks är ett MÅSTE annars går det inte.. 
puss!
 
galen bild!
 

5 - #aldrigvila

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-02-05 » 17:38:39
Hej!
Sitter på bussen nu påväg till stallet. Ska bara ut dit och mocka/borsta för han ska få vila idag.så tar 19.22 bussem hem igen.
fyfan idag har jag varit igång. Pluggat i skolan, fixat o donat och levt på kaffe. 
Drog en halvtimme innan vi slutat sista grejjen, men ville hinna med bussen som går 17.26 eftersom jag nu kommer vara hemma 20 istället för 21... helt sopslut i huvudet nu. Och idag läggs hemtentan ut... kill me!! 
Men som sagt #aldrigvila

5 - Pluggää

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-02-05 » 11:06:44
Hallåj!
Har gått igenom ett seminarium och sitter nu och pluggar till energidebatten på tisdag. 
Vindkraftsverk håller jag på med, lite spännande faktiskt. 
 
Idag är ryggen förstörd haha, skyller helt och hållet på andreas.
I natt så låg jag och sov på rygg, andreas låg på sidan vänd mot mig. Han sa att hans hand började krampa som fan och vad gör han? Slår till mig as hårt rakt i ansiktet/sidan av huvudet så jag vaknar i ett ryck och typ rycker kroppen ur led. Fattar ni paniken när man vaknar av ett hårt slag mot ansiktet??
Resulterade i att det kändes som att jag fick ett nytt ryggskott.. låg sen och försökte somna men hela ryggen pulserade verkligen. Aldrig känt det förut, men det pulserade i hela ryggen!! Jätte äckligt..
 
Men nu ska jag fortsätta med plugget, måste bli klar idag!!
puss

4 - Kanske dax för ett inlägg?

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-02-04 » 15:22:01
Hej!
Har precis setat i 2 timmar och skrivit PM. Jag tyckte kapitlet var sååå tråkigt så då är det svårt att hitta något att skriva om.. men lyckades knapra ihop nästan en A4 sida.. efter många om och men!!
 
Idag är jag irriterad. Jag har så jävla ont i ryggen så jag har funderat på om jag ska ta tabletter. Dock har jag ju inte så många kvar, och jag vill inte ta dem i onödan om jag skulle få riktigt ont någon gång. . är iallafall duktig och sitter inne på kontoret vid skrivbordet och inte framåtlutad i soffan.
 
Tror jag har ont av två orsaker: 
1. Igår när vi var på studiebesöket stod vi stilla länge och jag klarar inte av att stå rakt upp och ner en längre stund..
2. Jag har idag cyklar över 1 mil på en oplogad cykelväg. Tänkte att om jag kommer hem utan att ramla eller dö ska jag nog köpa mig en trisslott.. jag cyklade med livet som insats.
 
När man cyklar i så jävla mycket snö så blir det att man blåhåller styret annars åker det åt ett annat håll än dit man ska, vilket resulterar i att jag säkert spände kroppen/ryggen och nu har jag ont. TACK LINKÖPING FÖR ATT NI INTE KAN PLOGA ERA JÄVLA VÄGAR, SÅ JÄVLA SVÅRT KAN DET INTE VARA ATT BARA KÖRA NER SKOPAN!!!!!!!!
 
Så ja, något irriterad och trött är jag, blir så trött när jag har ont..
Så nu ska jag nog lägga mig ner i soffan, läsa på lite om vindkraft så jag och andrea kan göra vårt arbete effektivt imorgon. Sen laga en lasange! puss
 

3 - handling och matlagning!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-02-03 » 17:35:53
Hej!
Nu äntligen har jag satt mig ner! Efter studiebesöket på Linköpings reningsverk så var vi och handlade på maxi. Storhandlat inför veckan och planerat veckans matmeny, nu står även en kasslergratäng i ugnen.
Ska plugga lite nu ikväll, skicka in en uppgift och lite sånt. 
Ja sen händer det väll inte så mycket mera. Imorgon har jag två föreläsningar mellan 08.15-12.00.
puss
 

3 - Gym och skadebesiktning.

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-02-03 » 11:35:00
Hej!
Har precis ätit lunch efter att ha varit och gymmat och skadebesiktat bilen.
På gymmet körde jag lite crosstraining som uppvärmning och sedan lite rygg, mage och axlar. Lätt träning!
Det jobbigaste på hela träningspasset var att cykla dit och hem, helt galet mycket snö det har kommit och i den här staden tror jag inte dem vet hur man plogar.. gick knappt att cykla på vissa ställen.
 
Var även och skadebesikta bilen efter att vi blev påbackade i december. 
Killen där tvättade även bilen för att kunna ta kort så nu är den ren och fin! Måste även säga att reporna/sprickorna sågs mycket tydligare nu när den är ren, var faktiskt mer än vad jag trodde.
 
Om en timme ska jag vara på resecentrum. Ska be andreas skjutsa mig dit för jag tänkter inte cykla i det här, det går verkligen inte! Så jävla glad över att jag inte skulle till skolan idag, för det är helt sjukt hur cykelbanorna ser ut. Fasar inför imorgon..
puss!
 

2 - Perfekt ridpass!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-02-02 » 19:50:00
Hej!
Har precis duschat nu och sitter i soffan igen. När jag var hemma från stallet för två timmar sedan åt jag och sen har jag kollat på tv. 
Idag hade jag ett av de bättre passen på Gambi.Jävlar vilken underbar känsla jag hade när jag hoppade av!
Han kändes fin redan från början, pigg och allert, lyssnade jättebra på mig och allt bara stämde. Även fast vi var 4a stycken i det där lilla ridhuset fick jag ut det jag ville. ursch vad nöjd jag är!! När jag galopperade av honom i slutet stående med längre tyglar var det en heelt annan galopp än den vanliga. Mycket rundare och mer energi uppåt än framåt. Det är för den här känlsan man kämpar så mycket för, den får en aldrig att ge upp för när det väl går såhär bra så känner man sig så jävla nöjd!
 
finaste baaambiii
 

2 - Full rulle!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-02-02 » 12:21:23
Hej!
Har precis ätit mat efter ett seminarium i skolan. 
Bussen till stallet går om lite mer än en timme. Så tills dess ska jag ta det lite lugnt, ringa tele2 och lite annat,
Har även fått en läkartid torsdag nästa vecka. Då läkaren jag hade förut hade slutat måste jag nu göra om allting och gå till en ny... suck!!! Förihelvete finns det väll journaler ?!?
 
Kallt ute idag, eller tja haha. Kallt o kallt. Men kallt för att vara Linköping, hela -4 grader... vet inte ens sist vi hade minusgrader?
men nu börjar masterchef igen, puss!
 
bjuder på en glad studentenbild!
 

1 - vaken igen..

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-02-01 » 20:57:23
Hej!
Har nu vaknat igen efter att ha legat i dvala i 3 timmar haha.. helt sjukt vad trött jag har varit!!
 
Var ju i stallet, vi red ut en ordentlig tur! nästan 2 timmars skrittur blev det. Tyvärr hade dem plogat varenda grusväg uppe i skogen, så det var snorhalt och stenhårt.. därav bara skritt. Lite tråkigt men blev mer prat!
Tror jag blev kall under ridturen för när jag väl kom hem var jag dööd. Åt lite grillad kyckling med andreas sen la jag mig i soffan under täcket och har nu legat här sen dess.. drack lite te för att bli varm och har nyss gjort några chokladbollar som jag åt. Känner mig lite piggare nu men kommer somna på en gång ikväll.
Imorgon börjar jag ju inte förens 09.15 så kan sova fram till 07.45! Har ett seminarium och sedan ska jag till stallet igen. Full rulle, ingen vila!
puss
 

1 - andas

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-02-01 » 11:35:39
Hej!
Har setat och varit så jävla arg nyss, fick inte ett skolprogram att fungera och så hängde sig datorn, den vägrade starta, den hade avinstallerat google chrome å jag fick lov att gå in på explorer och ladda hem det igen, programet fungerade forfarande inte, fick lov att gå in på det genom explorer och då funkade det.
Cp datorn, Cp lisam, Cp Chrome... 
Men nu har jag lämnat in uppgiften. Den måste vara inne innan 12.00.
Nu ska jag lugna ner mig lite, sen äta en matlåda innan jag drar till stallet. Uteritt med lovisa idag, hon på Gambi och jag på Sanzor. Riktigt roligt.
 
Igår hade vi en trevlig kväll. Först kom John och hans flickvän Linnéa hit och drack lite och pratade. Sedan åkte vi till bowlingen och bowlade. Eftersom jag drack alkohol så kände jag inte av ryggen något men efter 40 minuters bowlande sa axeln upp sitt medlemskap på min kropp.Så fick lov att bowla sista vändan med vänsterarm och tror de eller ej, men det gick bättre!! Antar att det gick så dåligt pga av axeln, eller så är jag bara värdelös haha.
 
Vi hörs sen! puss