18 - De var ett tag sedan.

Kommentarer - 2 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2016-06-18 » 10:54:41
Hej!
Nu var det ett bra tag sedan jag skrev något här. Men jag har helt enkelt inte haft ork eller tid till att öppna blogg.se.
Nyss skickade jag in min rapport för publicering på nätet, så spännande. Så under nästa vecka kan vem som helst läsa den! 
 
Annars då, jag hade en presentation av mitt kandidatarbete som gick bra. Rätt nervöst men jag höll ihop det. Har fått den godkänd och är helt klar med kursen, underbart! Nu har jag som sagt endast en omtenta kvar samt att jag ska läsa om mattekursen. 
 
I helgen som var tog jag och Eve en tripp till gotland. Vi bodde hemma hos en av hennes sammarbetspartner som skickar hästar till henne som hon rider in eller säljer. Så det var väldigt roligt! Vi var med på 4års test på en stor fin gård på gotland och sedan var vi ute och åkte. Fint var det där, ska bli spännande att åka till gotland i sommar igen med andreas. 
 
I måndags började jag jobba också. Eller jag hade intro på måndag så började jag jobba i tisdags. Det har gått bra, har haft sån bruuutaaal träningsvärk bara haha. Sitter fortfarande kvar i axlar men de går nog över till på måndag igen. Jag trivs iallafall jättebra, det är bara jag och en till tjej som är tjejer på hela lagret haha, så vårt omklädningsrum är ett pingisrum. Men det går bra det också. jag tycker att hitils är alla väldigt trevliga och hjälpsamma. Men jag kan säga att det är jävligt kallt där inne, 2 grader är det i hela lagret. 
 
Gambi har fått gått ut på bete också. Regnar det inte ikväll rider jag ut en sväng. Var där igår men då var det väldigt kvavt och massor med flugor. 
 
Ja jag vet inte riktigt mer vad jag ska skriva, vi får se när jag skriver igen. Nu till veckan så åker jag till Borlänge på fredag och firar midsommar. Andreas åker redan på tisdag så jag blir ensam en sväng. puss