30 - JAG LEVER!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-10-30 » 11:39:19
Hej!
Helt otroligt, det är som en stor tjock klump har lyft från mig och försvunnit.
Känslan innan jag klickade på skicka knappen igår, och hur mina fingrar skakade när jag gjorde det, är helt galen. Men känslan efteråt, att lunga nerverna med ett glas vin, inse att DET HÄR KURSHELVETET ÄR ÖVER kan inte beskrivas. HELT JÄVLA GALET är det, ååååh vad skönt!!!
22,5 h blev det totalt att jag satt med tentan, nästan ett helt dygn! Kan säga att jag kommer gråta floder om den inte bli godkänd...
 
Japp, så vad har hänt då, förutom att jag suttit på blå torget och pluggat. Jag har hunnit en sväng i stallet, skruvat ihop våra sängbord som blev kanonbra och nu har jag lagat mat, duschat och packat för ikväll går mondeon mot Borlänge!
 
Idag fyller pappa 50 år, så det blir att fira lite smått imorgon! Sen ska jag hinna svänga förbi mormor och morfar och sen ut till Gudrun. Det är mycket som ska hinnas med på bara 2 dagar eftersom vi åker från borlänge söndag kväll.
 
Men nu ska jag ta ut gratängen ur ugnen och sedan fixa mig för att cykla till skolan, slutar 16 idag och har bara kursutväderingar idag. puss!
 
Jag; Alltså, vi kommer bl så jävla höga på allt socker!
Sanne; fast jag har hört att ångest bränner många kalorier!

Tentaskrivande ala knytkalas
 
Nya målade sängborden från jysk, vad tycker ni?
 

27 - Full rulle som vanligt

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-10-27 » 16:59:56
Hej!
Sitter och väntar på att andreas ska duscha klart så vi kan åka. Vi ska iväg en sväng till IKEA och sedan till Ica Maxi för lite handling.
Idag så var jag i stallet imorse och skrittade ut en tur med en annan där. Sen hem, duscha, äta och iväg till skolan för en sista frågestund innan tentan imorgon. Imorgon kl. 08.00 släpps hemtentan, så hela dagen imorgon kommer spenderas på skolan med några andra ur klassen. Vi ska sammarbeta lite så vi hjälper varandra med att hitta rätt artiklar osv.
 
igår var jag och ulli i stallet igen, jag red en av eves nyanlända irländare igår. En liten D-ponny, 9 år, sto. Jättesöt och riktigt pigg haha! Fick hoppa några skutt också, smått men roligt!
Red sen gambi efteråt, lite större haha.
men nu ska jag tjata på andreas att snabba sig lite.. puss!
nancy
 

26 - Presentation

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-10-26 » 07:14:52
Godmorgon!
Sitter i köket och äter lite frulle, ska snart iväg till skolan.
Idag har vi presentationer hela dagen. Min grupp är självklart sist haha, så får lov att sitta nervös under hela dagen för att sedan redovisa vid 13.40!
 
Annars idag ska jag till Gambi, ska även kolla på de sista föreläsningarna. Perfekt att göra på bussen haha!
Sista veckan nu och jag är såååå taggad, torsdag 17.00 är hemtentan inskickad och allt är över!
Kommer kännas otroligt skönt, puss!
 
thihoo
 

25 - Stalldag!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-10-25 » 18:43:00
Hej!
Har precis pluggat klart och dött lite i soffan, haha jag är sååå trött i min kropp! 
Idag har vi jobbat! Ulrika, en tjej i min klass, följde med mig ut till stallet idag. Eve behöver lite hjälp med fixandet i stallet o rida (hon har 9 hästar nu!!) så tipsade min kompis Ulrika om det. Dagen blev iallafall jättebra! Vi började med att mocka 10 boxar, fixa allt med vatten, hö/halm/spån osv. Sen ställde jag och ulli upp en bana som Eve och mica hoppade medan vi filmade, blev t.o.m en liten tårta från micas sida ;)
 
Red sen gambi och det blev ett kanonpass, jävlar vad fin han kändes! Pigg och glad, lite stel i sidorna men efter några volter släppte det. Avslutade med att galoppera över en liten sockerbit, lugnt och försiktigt! Gick jättebra iallafall!
 
Har även lagat mat och gjort lite matlådor nu när jag varit hemma. Ska ta och hoppa in i duschen och börja titta på lite föreläsningar inför veckan, Imorgon ska jag vara på skolan 07.40 då vi har redovisningar hela dagen! Sen ons-tors skriver jag en tenta och efter det ÄR KURSHELVETET ÖVER!!!!! KÄNSLAN ÄR OBESKRIVLIG.
 
puss!
älskar den här bilden
 

24 - Helg!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-10-24 » 10:09:58
Hej!
Sitter i soffan och tar det lite lugnt, har hunnit duschat, ätit frukost, skrivit klart min assignment och skickat in den.
Har även en pulled pork i ugnen, jag är effektiv idag!
 
Ska strax gå ut på balkongen för att måla våra sängbord, det blir grått och vitt. Sen ska jag ta cykeln till stan, tänkte gå runt på lite affärer oså. Måste till clas olsson, lagerhouse, systemet och någon matbutik. Ikväll får vi sällskap av John och Linnéa så jag ska bjuda på lite mat. 
 
Igår hade vi spökvandring, jag och eve var två spöken i en tunnel haha. jag hade t.o.m en rökmaskin. I år gick vi all in på det här, madde hade en motorsåg hon drog igång och jagade barnen med haha! Så jävla roligt!!
Var inte hemma förens efter 12 någongång, så blev rätt sent då jag fastnade framför en film på tvn.
Men nu ska jag sätta igång, visst var vi skrämmande igår? 
 

23 - 2 år 4 månader

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-10-23 » 12:42:00
Hej!
Har precis fixat här hemma, gjort rent och snyggt i köket, dekorplastat en ram runt en spegel samt fixat i "kontorsrummet". Var bara en sväng i skolan imorse och hade en introduktion.
Om 45 minuter går min buss till stallet, ska hinna äta lite lunch innan det. 
Idag ska jag hjälpa eve lite i stallet, sen vid 18-19 är det spökvandring som gäller, få se om jag förvandlas till ett spöke eller om jag får gå med som stöd åt barnen som förra året ;) man vet aldrig vad som händer i skogen i Bjärka säby!
 
måste även säga grattis till mig och andreas som har varit tillsammans i 2 år och 4 månader idag <3
puss
 

22 - Trött

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-10-22 » 19:18:02
Hej!
Nu har jag fixat klart för idag, jag hann med lite iallafall!
 Göra klart mina slides i vår powerpoint samt skriva mitt "manus" inför måndagen.
- Börja/göra klart min "pay before pumping"-assignment
- Åka och lämna ett paket till ett postombud
- Laga mat
- Hämta andreas på jobbet 20.00
 
Jag hann inte med att slänga nårga kartonger eller åka till chrianne men det får jag ta en annan dag. Blev iallafall klar med både powerpointen och min assignment. Känns skönt, riktigt skönt!
Jag har även startat 2 diskmaskiner och städat lite här hemma. Räknat ihop massa kvitton o massa sånt.
Helt slut nu iallafall, blir nog godnatt tidigt idag!
 
Måste visa er min smarta grej jag köpte på IKEA. Jag har allt mitt smink/hårprodukter osv i den. 
Hur smidigt som helst! Eftersom vårt badrumskåp är väldigt litet behövde jag nånstans att ha mina grejjer på. Så då köpte jag den här som hänger på duschkanten! Supersmart!
puss
 

22 - Torsdag

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-10-22 » 11:42:25
Hej!
Har precis sett ett avsnitt av paradise hotel, och nu ska jag plugga lite.
Har en liten "to-do-list" för dagen på sånt jag måste göra.
- Göra klart mina slides i vår powerpoint samt skriva mitt "manus" inför måndagen.
- Börja/göra klart min "pay before pumping"-assignment
- Åka och lämna ett paket till ett postombud
- Laga mat
- Hämta andreas på jobbet 20.00
 
Sånt som jag vill hinna:
- Åka en sväng till Chrianne 
- åka och slänga lite kartonger
- Packa upp lite kartonger/fixa "kontors"-rummet
Så ser min dag ut, lika bra att sätta igång!
Imorse skjutsade jag andreas till jobbet också, svängde förbi jysk och hämtade ut våra nya sängbord. Nu ska dem bara målas sen kan vi använda dem!
puss
uteritt igår!
 

21 - full rulle

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-10-21 » 08:36:17
Godmorgon!
Sitter på blå torget nu och arbetar på vårt projekt. Vi skriver en rapport och ska förbereda inför en presentation på 15 minuter på måndag. Denna vecka ska jag även skriva om min "pay before pumping"-assignment som jag inte blev godkänd på. Sen har vi bara presentationen på måndag och en hemtenta under nästa vecka. Sen är detta KLART och jag kan återgå till mitt liv..
 
Igår så var jag och Eve iväg till Hästkliniken i Norrköping. Det var spännande att åka iväg och se lite annat. Annars har jag inte gjort så mycket, dekotplastat lite hemma och plockat upp kartonger typ.
vi hörs senare, puss
 
 

17 - Hejdå Nya tanneforsvägen 55B...

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-10-17 » 22:55:16
... och Hej Folkungagatan 11A!!
 
Nu är vi inflyttade, vi har slitit i flera dagar nu! Men allt är inne, mycket ligger fortfarande i lådor men vi har gjort lägenheten lite hemtrevlig. Det är mycket som fattas så det blir en tur till IKEA imorgon!
 
Det här är en stor lägenhet, jättefin men väldigt stor. Vår "stora" soffa ser ut som en liten plutt i mitten på vardagsrummet. Men vi ska fylla ut allt och göra det fint.
 
Imorgon åker vi och lämnar ifrån oss nycklarna från lägenheten i tannefors, sedan blir det en tur förbi ikea och lite andra ställen. Vi får höras när vi hörs, vi har inte något internet förens på måndag då det krånglade med något.. suck! Så bloggar på datorn genom att koppla upp mig på mobilnätverket, smidigt!
puss
 
fina fina lägenhet. vi har trivits såååå bra där! Vi flyttade ju in januari 2014!!
 
 

16 - Mitt i packningen!

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-10-16 » 15:39:11
Hej!
Har inte hunnit skrivit något blogginlägg på ett par dagar. har haft fullt upp kan man lugn säga.
Först hade vi ju en skrivuppgift jag satt med ons-tors och i onsdags var jag i stallet också.
Men motivationen är noll och inget haha, fyfan. Idag sa läraren "Jag fårstår att ni är stressade, ni borde ha en hälsosam stress, man preserar bättre då".
Hela klassen skakade på huvudet och skratta, haha hälsosam, folk gråter när de går från hans lektioner. Jävligt hälsosamt det!!
 
Igår började vi även flytta in lite i lägenheten, hade helt glömt av hur STOR den är. 88 kvm, vafan ska vi fylla allt med!? Var även och köpte en begagnad malmbyrå, dock blev vi "lurade" då vi insåg när vi kom fram att den var trasig.. den funkar men det är en planka mellan två lådor som är borta. Stod " hel och i fint skick" i annonsen så det var jävligt surt faktiskt. 
 
Annars då, har packat hela eftermiddagen. Nu till kvällen kommer andreas mamma och pappa hit och sover över och hjälper oss imorgon med stora flytten. Få se om vi smygflyttar lite mer idag, typ lådor o sånt så vi bara behöver ta möblerna imorgon!
Japp så ser mitt liv ut just nu, kan säga att det är lika rörigt som det är i köket just nu haha!
Vi hörs ! puss
 

13 - Mörkt

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-10-13 » 07:32:36
Godmorgon!
Sitter och äter lite frukost nu i mörkret.
Shit det är ju nästan mörkt ute nu och klockan är 07.30??
 
Igår blev jag i stallet länge. Var inte hemma förens efter 21. 
Red en sväng på utebanan, gick helt okej. Får fram honom på ett annat sätt. Avslutade med att galoppera över en liten sockerbit. skoj!
 
Idag har jag lektion 13.15-16.00, innan det ska "labgruppen" träffas och vi ska börja förbereda inför en presentation och göra lite tester osv. Den absolut tråkigaste delen på hela kursen, jobba i excell o minitab.
Sen ikväll ska vi åka iväg till tippen en sväng o sedan packa lite mera.
puss
Sovgott,
 

12 - Måndag

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-10-12 » 08:21:57
Godmorgon!
Sitter och äter lite frukost, kvarg, en hårdmacka med ost och en kopp kaffe.
Idag fick jag en liten sovmorgon då jag inte börjar förens 09.15.
Efter det ska kycklingarna vägas en sista gång, blodutstrycken ska färgas in och massa blodceller ska räknas.
Tanken är att jag ska sitta med det hela dagen nu.
 
Ska även hinna med en sväng till stallet idag. Det blir ikväll helt enkelt.
puss!
 

11 - packa!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-10-11 » 11:22:04
Hej!
Har efter en lååång sovmorgon, ätit frukost, kollat på ett avsnitt serie och fixat lite här hemma.
Ska nu skicka iväg ett mejl och sedan gå ner för att hämta upp mer flyttkartonger. idag ska det packas!
Måste även lyssna på föreläsningar, men det kanske jag kan ta i samband med att jag packar eller något.
 
Igår var jag i stallet på dagen. Lilla Mini ska köras in då eve skaffat sig en liten vagn. Vi kom på god väg igår men det är lite jobb kvar! Han är ju en liten plutt och bara 3 år!
 
Andreas och jag var upp på en grannmiddag sedan med tacos och spel. Det var väldigt trevligt!
 
Men nu måste jag sätta igång så jag kommer någonvart, det är rätt mycket kvar alltså och på lördag går flyttlasset!!
puss
eve och milton på första uteritten! Nyinriden 4årig dponny, KLICKA HÄR
 

9 - Turbulens

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-10-09 » 10:31:33
Godmorgon!
Har precis ätit frukost och skrivit klart 2 små assignments så nu är jag klar med skrivuppgifterna denna vecka. Börjar idag vid 13,00 och slutar inte förens sent. Vi ska göra vårt sista stresstest med kycklingarna idag och det börjar 15,00. Sen "slipper" vi hålla på med dem igen, rätt skönt. det är mindre roligt att få lov att cykla till skolan när man inte har någon lektion på morgonen tex...

Mitt liv har varit lite turbulent den här veckan, herregud säger jag bara... Först allting som hände i tisdags och när jag väl kommit på fötter igen hängde jag från klippan som Mufasa och min kursansvarig var Scar..
Nej fy, jag har aldrig i hela mitt liv tagit åt mig så mycket av något en lärare sagt till mig så jag varit så ledsen. Jag var helt förstörd i onsdags.
Okej att det kom i den värsta tänkbara tajmingen  men ändå, vissa ord använder man bara inte.
Läraren sa ordagrant till mig - " Jag vet inte om det är din engelska det är fel på, eller något annat ".
Vem i helvete säger så till en student? Och OM det skulle vara något annat det var "fel" på använder han ordet "fel" i samma mening som tex dyselexi eller något. Det gör mig bara ännu mer irriterad då man absolut inte ska använda ordet fel i samma mening som en sjukdom. Nej jag var ledsen, nedstämd, förtvivlad över att jag inte kan producera en korrekt engelsk text och får läraren att tvivla på min förståelseförmåga. Klart som fan jag förstår vad jag skriver, jag är väll inte dum i huvudet?
 
Så denna vecka har jag skrivit min skriftliga uppgift på svenska, för att "bevisa" att det inte är något annat "fel" på mig än min engelska. 
 
Nej egentligen borde jag inte tagit illa upp, men jag var redan ledsen och förstöd över hur mycket jag har att göra, så det blev bara värre.. men nu är jag arg istället.
 
Måste iallafall göra om den assignment jag skrev så dåligt, har en tanke på att ösa den på söndag så jag kan smälla upp den på måndagmorgon och visa att jag kan. Det är inga jävla fel på mig!!
 
Men nu ska jag fixa lite här hemma innan jag ska iväg till skolan. vi får höras! puss

6 - Hur ska jag hinna med mitt liv

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-10-06 » 16:53:00
Hej!
Idag är det en jobbig dag. Tårar i hela ögonen när jag kom hem, bröt ihop och nu ska jag komma igen.
Jag vet inte hur jag ska få ihop mitt liv de kommande 3-4 veckorna, jag kommer inte få ihop det alltså.
Den här jävla kursen är det värsta jag varit med om. Jag har under hela tiden varit possitiv inställd till den och tyckt den varit rolig, men idag gick allt upp för mig hur mycket vi har att göra under de närmsta veckorna så jag bara kraschade..
 
Med tanke på att jag kommer vara borta varenda helg nu framöver (flytt, borlänge) så måste jag få in hela mitt liv på 5 dagar vilket inte kommer gå. Får helt enkelt säga till lovisa att jag inte hinner med Gambi, men jag vet hur jag kommer må efter en vecka, katastrofalt.
eller kanske ta en en gång i veckan istället under den här tiden, för hur det här ska gå ihop, det har jag ingenaning om.
Idag satt vi i 3 timmar och tittade på blodutstryk. Vi lyckades tillsammans kolla igenom 11 stycken och totalt har vi 70 att kolla på.. alltså kommer bara att kolla i mikroskåp ta ca 19 timmar. På det ska vi skriva en labrapport, fixa kycklingarna, fixa nya prov osv.
Sen har vi en labbprojekt till, som vi ska redovisa genom en plansch och en redovisning om 2 veckor. Sen har jag också 3 skrivuppgifter denna vecka och 2 nästa vecka, veckan efter det har jag en omtenta och veckan efter det en hemtenta. Mitt i allt ska vi flytta och jag blir borta i Borlänge. Sömn, vad är det?
 
Nej nu ska jag komma igen helt enkelt, lektion för jens ikväll och har laddat upp med en hamburgare från donken haha. 
puss!

stress är mitt mellannamn

 

5 - Plugg

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-10-05 » 13:45:33
Hej!
Har precis kollat på 100 minuters föreläsningar. Så veckans föreläsningar är slut!
var iväg till skolan en sväng i morse, hade en introduktion inför veckan och så vägde vi kycklingarna, de är heeelt galna nu haha. rymmer och flyger verkligen!
Nu ska jag ta och fixa lite här hemma, packa ihop en flyttkartong till o lite sånt.
Ska sedan börja plugga lite på veckans Assignment om den kan komma upp på kurshemsidan.
Ikväll ska jag en sväng till stallet också, blir nog att rida i ridhuset. Smsade jens och frågade om han kunde hålla en lektion för mig imorgon, får se vad han svarar!
 
Igår var jag i Bjärka hela dagen. Evelina fyllde 23 år så var och firade henne! Fullt hus måste jag säga haha.
Testade mina konditorskills också, helt okej eller vad tycker ni? Den var god i alla fall!
puss
 
Hundarna var lite utslagna efter att ha busat med barn hela eftermiddagen ;)
 
 
 

4 - fullt ös

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-10-04 » 09:37:46
Hej!
Har precis ätit frukost och ska strax gå och fixa en liten grej.
Sen blir det fixa mig och åka hem till eve på lite fika. Inga ridkläder på sig idag (y).
 
igår var det fullt upp. jag åkte hemmifrån 09.30 på morgonen och var inte hemma förens 21.00 på kvällen haha. Blev i stallet heeela dagen lång. riktigt trevligt! 
Vi hade tipspromenad, sen hade jag insläpp och var nära på att bli dödad haha. Vissa hästar har sina egenheter men som tur var har jag bara 2 nagelband mindre och blåsor på händerna, men livet är i behåll!
Sen red jag ut med två i stallet, gambi var jättepigg haha, skuttade t.o.m till i traven 3 gånger!
Efter det hjälpte jag eve med insläppet och sedan var jag med när hon hoppade lite på kvällen.
Vi hörs sen! puss
 
Just ja, tror inte jag har sagt att jag har köpt en ny cykel!
Andreas skulle ju ge min andra lite kärlek men den behövde mycket mera än kärlek och känner inte för att lägga ner mycket pengar på en cykel som kostade runt 2000 för 2 år sedan.. så jag bestämde mig för att köpa en ny fin på XXL. Så får vi försöka sälja iväg min gamla. puss
 
 

2 - Muntlig engelsk redovisning

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-10-02 » 07:55:37
Godmorgon!
Har fixat mig och ätit frukost. När jag satt och åt tittade jag på schemat inför redovisningen och insåg att jag inte behöver vara i skolan förens 09.30 då jag är med i den sista gruppen, SNARK!
Vad gör jag uppe nu då?? Men på ett sätt är det rätt skönt att gå upp vid 7, stressa och sedan inse att man inte behöver cykla iväg som en idiot haha.
Så ska ta det lite lugnt, öva några gånger så jag kan få det att sitta lite bättre. Dock börjar nervösiteten att vakna till liv vilket jag inte riktigt gillar, ska inte redovisa förens efter 11.00..
 
Sen idag då, ska ha muntlig feedback efteråt. Vi är tilldelade en person som vi ska ställa en fråga efter den har haft sin redovisning ( jag är fan mer nervös över att behöva ställa en fråga än att redovisa haha..) och sedan ha ett litet prat efteråt och ge feedback på den. Skönt tycker jag, alla andra veckor har vi ju haft skriftligt som ska in 17.00. Men nu behöver vi bara prata lite med personen om vad man tyckte om redovisningen sen är det HELG!
 
Mer att göra idag, hm handla lite. En viss Evelina fyller år på söndag så ska fixa en grej till då, men det får ni se sen!
Får även se om andreas ska fixa min cykel. Jag har ju en Biltema cykel med de billigaste kinaskiten till delar som finns haha. Så allt hackar när jag trampar och uppför varenda backe är jag rädd för att den ska rasa sönder, min lilla svarta fara, den går hårt till iallafall. Cyklar i alla väder, regn, sol, blåst, snöstrom allt!
 
men nu ska jag köra igenom min redovisning igen, alla gånger jag kört igenom den hamnar jag på 04.58 min - 05.12 min och den ska vara 5 minuter lång! Undra hur lång den kommer vara under själva redovisningen?
puss
 

1 - Redan oktober!?

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-10-01 » 11:02:38
Hej!
Shit, det är redan oktober, vart tar mina veckor vägen!?!?
 
Har haft så jäkla mycket att göra så jag har inte ens ägnat en tanke åt att blogga, har lixsom bara inte tänkt på det eller orkat. Stressat ihjäl mig över uppgiften och allt annat som måste göras, har alltså helt sjukt mycket. Oktober kommer bli den mest intensiva månaden jag någonsin haft...
- Flyttpacka, flytta, en omtenta, hem till borlänge två helger i rad, en hemtenta, 2 stora redovisningar med rapport till plus alla jävla assignment vi gör. Mitt i ska jag väll hinna ta det lite lugnt också, men det kommer jag nog inte hinna med!
 
Idag då, gick upp före 8 för att cyka 6 km för att ge kycklingarna lite mat, sen cykla hem, äta frukost och se på PH. Nu har jag fixat lite och ska sätta mig och plugga. Öste på som fan igår så fick klar powerpointen + ett manus som jag ska gå igenom. Så det kändes bra att jag fick allt det klart!
Sen tänkte jag försöka packa en till flyttkartong samt laga mat och sätta igång en tvättmaskin och diskmaskin. Alltså ni hör ju, det är helt sjukt! Om jag tyckte förra terminen var jobbig är det ingenting mot den här haha...
 
Lite gulliga bilder på våra små kycklingar som börjar bli stora nu!