28 - Söndag.

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2016-08-28 » 10:18:27
Godmorgon!
Idag gick ju upp i tid, har fixat lite här hemma samt kollat på tv.
Håller på att väcka andreas nu, han börjar jobba 10.55 idag.
Skjutsar han till jobbet och åker sedan till stallet. Idag är det molnigt ute så får se vad jag hittar på. Det har varit fruuuuktansvärt varmt nu ett par dagar. 
Sen ikväll blir det att lägga sig tidigt igen då jag börjar jobba 06 på måndag. Helgen går alldelens för fort!
puss
gammal bild
 

27 - Några tappra

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Smått och gott  |  Daterat - 2016-08-27 » 13:28:00
Insåg precis att jag har haft några få tappra besökande varenda dag fastä jag inte skrivit något!
Tack =) <3
 

27 - Oj oj

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2016-08-27 » 12:17:55
Hej!
Oj nu var det längesedan jag skrev någonting här.
Helt ärligt vet jag inte riktigt vad jag ska skriva. Mina dagar och veckor ser ungefär likadana ut.
Men jag kan ta upp lite höjdpunkter som har hänt nu under sommaren. Jag har ju som sagt inte skrivit ett enda blogginlägg på över 2 månader...
 
Jag har sommarjobbat på NDC lagret på HKScan, och jag har lyckats fått tag på ett vikariat där till sista november vilket gjorde mig jätteglad! Jag är ju "typ" klar med studerandet nu så jag behöver en inkomst för att betala min hyra :) Men jag trivs iaf jättebra på lagret, jag är enda tjejjen haha. Så jag är en liten +1. 
 
Nu under sommaren har vi inte gjort så mycket, vi var en sväng till Jönköping i 2 dygn jag och andreas och myste runt, sen har vi åkt några svängar till Borlänge men inte gjort så mycket mera. Har mestadels varit ensam här i Linköping i sommar då andreas spenderat nästan hela sin semester i Borlänge. Men det har gått bra det också. 
 
Gambi är inne i stallet efter betet och vi har precis satt igång honom på riktigt. Benet känns väldigt bra och jag tror det var bra för svullnaden att han fick gå på bete och röra sig hela sommaren. I våras var ju bakbenet tjockt efter att ha stått på box. Men nu är han igång igen och vi bygger muskler.
 
Ja, jag kan lixsom inte komma på så mycket mera att skriva. De senaste veckorna har varit väldigt stressande så den här lördagen är guld värd. Idag har jag äntligen fått sovmorgon, som jag inte haft på 2 veckor. Under veckorna börjar jag 06 så klockan ringer strax efter 05. Förra helgen var det dressyrtävlingar i stallet så jag gick upp vid 06 hela helgen. Så imorse var det otroligt skön att få ligga kvar lite extra i sängen. 
 
Men nu ska jag sätta igång med att fixa här hemma, andreas jobbar till 17. Puss