23 - Pluggångest

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2016-03-23 » 10:27:07
Hej!
Nu tänkte jag skriva ett inlägg, det var ju ett tag sen sist.
Har världens pluggångest, vet inte riktigt hur jag ska göra.
Har en matte-tenta om en vecka, och alltså jag fattar ingenting. Allt är ren grekiska för mig.
Men jag måste ju klara den där tentan, och jag vill inte behöva gå om kursen (som är nästa höst). Men det är så jävla svårt!!!! Jag vet inte vart jag ska börja!? får ångest direkt när jag tänker på det..
 
Har iallafall haft ett bra "kort lov". Hann med mycket i borlänge, varit hos sjukgymnasten, red första vändan på Gambi men igår var han halt igen, fan. Få se hur han rör sig idag. Nej mycket nu igen, och än mer blir det med kandidaten som börjar om 12 dagar, fullt ös.
Men nu ska jag gå och försöka trycka in några matteuppgifter, puss!
bilder från helgen osv.
 
 
 
 

16 - tenta klar

Kommentarer - 2 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2016-03-16 » 11:15:31
Hej!
Kom hem från tentan för en liten stund sedan, gick faktiskt bra.
Jag hoppas och tror att jag kommer klara den, den var inte överdrivet svårt bara lite krånglig att förstå.
 
Igår var det en stor dag, först var jag hos sjukgymnasten kl. 09 på morgonen. Har aldrig varit såhär possitiv efter ett sånt möte, nu känns det verkligen att jag kommer komma någonstans! Vi ska ses redan nästa vecka så ska vi träna på gymmet där, för att stärka upp min rygg så diskbråcket kan få läka ut. Han hade även sett mina röntgenbilder så han förklarade exakt hur det såg ut och vart det satt. Så nu vet jag vad som händer i ryggen!
Har fått med mig en övning som ska bygga upp mina "låga magmuskler", och det pinsamaste är att jag har träningsvärk idag haha! När jag stod igår och skulle göra övningen (man står på alla 4 och sträcker ut en arm i taget, ett ben i taget) så lyckades jag inte få ut mitt högra ben utan att lägga över all vikt på vänstra sidan, vilket indikerar på att min vänstersida är så jävla svag, vilket kommer ifrån att jag konstant är spänd i ryggen och den konstant är trött. Efter att ha suttit på en stol så känns det som om jag gjort ett ryggpass, musklerna vibbrerar när jag försöker böja mig sakta framåt haha, stackars muskler alltså, konstant trött och får ingen vila! Ligger t.o.m och
spänner dem när jag ligger ned, vilket visade sig igår..
 
Efter det åkte jag hem, pluggade lite och sedan iväg på arbetsintervju, det gick bra och jag kan bara hålla tummarna nu på att få jobbet! Det skulle vara så kul!
 
Sen spenderades kvällen på biltemas parkering där jag och andreas (läs andreas) bytte tändstiften på bilen. Nu ska vi bara byta bensinfiltret, rengöra motorn samt kolla vart de är hål i avgasröret inför besiktningen den 29/3.
Mycket som ska fixas på en gammal bil utan värde haha..
 
Idag då, ska strax ut på stan med Vikkan. Sen ikväll blir det en tjejkväll med vikkan och sara. Vi ska först gå ut och äta på resturang innan vi ska avsluta kvällen med massa vin. ska bli supertrevligt!
 
Imorgon åker jag till stallet, inte varit där sen i lördags, sen tar jag och andreas bilen till borlänge under kvällen. Blir en lång-helg i borlänge (tors-sön) och har redan bokat in lite träffar. 
vi hörs sen, puss
 
I förrgår för 9 år sedan hände det som inte fick hända, himlen fick en ny ängel. Tänker på alva vissa dagar, hur annorlunda livet kanske hade sett ut om det inte hänt, samtidigt som jag är glad över att få ha Ella som syster, kanske hade inte hon kommit till världen om det inte blivit som det blev? gott kan även komma ur det onda. Men alva finns alltid med mig. <3
 

14 - plugg o fix

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2016-03-14 » 14:30:55
Goddag!
Tar just nu en snabb pluggpaus, har pluggat typ hela dagen fram tills nu. Förutom några break med att fixa i köket, plocka i/ur disken m.m. 
Nu kände jag verkligen att jag ville blogga, innan har det mest varit ett tvång, iallafall nu på sista tiden. Men nu har jag väll bröjar lugnat ner mig lite nu.
 
Igår pluggade jag hela dagen förutom under morgonen då jag var iväg till IKEA. Köpte ett par blomkrukor till blommorna jag fick av andreas Mamma, så nu har de fått sina platser här i hemmet. Fick 4a stycken så en i köket, en i vardagsrummet, en i sovrummet och en i extra rummet, perfekt!
Köpte även två par nya skor när jag ändå var i farten, jag älskar skopunkten. De har ju "köp 2 få halva priset på ena paret" så detta två par skor kostade endast 300 kr! Helt okej. 
Jag behövde några nya tygskor nu till sommaren, är duktig på att använda dem tills sulan är borta haha, men nu behöver jag inte oroa mig för det i sommar!
Ska hoppa in i duschen nu, ska färga håret oså. rött blir det igen, har en sån period nu. dock är det tråkigt att det tvättas ut så snabbt, mitt hår är typ kopparfärgat nu. vi hörs när vi hörs, puss
 
 

11 - Tentaplugg

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2016-03-11 » 16:42:00
Hej!
Har precis kollat på ett serieavsnitt och ska ta och städa undan här hemma nu. Känner mig heelt slut på energi efter den här intensiva veckan, helvete vilken vecka det varit! Så tar en "vilodag" från plugg idag, men har ändå suttit i skolan i 6 timmar haha. Men vi har lämnat in vår labbrapport samt att jag har lämnat in min poster, livet har gått i ett den här veckan med massa deadlines, redovisning m.m.
 
Så skolan har varit galen, det känns som om jag pluggat konstant. ursch och fy om livet skulle vara såhär vecka ut o vecka in, det hade jag aldrig klarat. Måste kämpa på tills tentan på onsdag bara! Sen har jag en omtena i matte 2 veckor senare innan jag börjar med min kandidatarbete, SPÄNNANDE.
 
Annat då i livet, Gambi håller på att läka ihop nu. Vi var till veterinären i fredags och de upptäckte en stor knöl av var som satt under huden vid knäleden. Så det är inte konstigt att han inte ville röra på sig. När veterinären skar i den var det som en gigantiskt finne exploderade, det var sånt tryck där inne så varet bara sprutade ut.. Gambi började direkt slicka sig om munnen och tugga, trots mycket lungande medel och lokal bedövning kände han att trycket släppte och det inte gjorde lika ont längre. Så sen i fredags har gambi stått på boxvila, något han inte alls gillade i början. För fyfasiken hur boxen såg ut haha, den så kallade bädden vi kämpat med att få är borta, han har sprungit så mkt så han varit hur svettig som helst. Stackarn.. men de är för hans eget bästa då såret måste drenera sig själv och vara öppet. Så vi har gått, gått o gått o gått i ridhuset. Men imorgon, imorgon ska han äntligen få komma ut i hagen. Det ska bli riktigt roligt att se eftersom jag har utsläpp imorgon! tror han kommer köra gärnet!
 
Vi har ju också varit hem en sväng till Borlänge, umgicks med familjen, andreas familj, festade och hade det roligt. Nästa helg åker vi hem igen. men nu till helgen blir det plugg, förutom att jag ska ha gambi och gå ut och äta på stan på lördag kväll. Måste varva ner lite nu bara, det går för runt runt.
 
Kan berätta en ROLIG sak, jag har sökt sommarjobb på HK scan här i linköping, och jag ska in på intervju på tisdag! Ser jättemycket fram emot det och jag hoppas att det skulle vara bra! Det skulle vara så kul!
 
Vi hörs när jag får 10 minuter över nästa gång, puss
bildbrist som vanligt, ni får en bild på min fina poster jag håller på med haha. Den är inte 100 % klar, fick lite kommentarer jag ska ändra men dem är på universitet så det tar jag nästa vecka!
 

9 - för få timmar

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2016-03-09 » 12:16:36
Jag är inte död, jag har bara för få timmar på mitt dygn.
Återkommer när jag letat fram några extra timmar!
 

3 - SEM.

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2016-03-03 » 10:57:54
Hej!
Sitter i skolan nu och har Seminarium, vi börjar om 5 minuter igen. 
Idag ska vi gå igenom artikeln, sen skriva på rapporten. 
Bloggade aldrig igår, blev lite fullt upp då vi öste på jättemycket med rapporten. Sen åkte jag ut till en supersjuk gambi som ska till veterinären imorgon.. allt har kommit tillbaka nu när metacam tog slut.
Så nu står han inne med ett svullet ben och kan knappt gå... fan snart måste det här vända!!
 
Imorgon åker vi även till Borlänge, så nu är det fullt ös medvetslös igen.
puss
 

1 - Diskbråck och födelsedag

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2016-03-01 » 09:06:21
Godmorgon!
Sitter i skolan nu och ska analysera resultatet ifrån vårt projekt. 
Det är vad vi ska göra hela dagen, det och att skriva labbrapport!
 
Idag fyller andreas 27 år också, grattis älskling!
Ska försöka jobba effektivt som fasiken idag så jag kommer hem tidigt eftersom jag ska till stallet också.
Så kan vi umgås ikväll oså <3
 
Igår fick jag även beskedet om vad det är som gör ont i ryggen. Jag har ett litet diskbråck i S1.
Jag visste det, jag visste deta hela tiden att det inte bara var mina ryggmuskler som är svaga. 
Så idag ska jag ringa till sjukgymnasten och få till ett nytt möte. Eftersom ingen har trott att det är ett diskbråck jag har haft så har jag aldrig blivit behandlad för det. Så nu kör vi igen då,en sista runda!
puss