31 - Ponnytävling igår.

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-05-31 » 10:08:38
Godmorgon!
Åh vad skönt, jag har sovit nästan 11 timmar i natt! Var så otroligt trött igår så jag somnade direkt jag la huvudet på kudden före 22.00... 
Det var en rikrigt rolig dag igår, en lång dag då jag klev in i stallet 06.00 och åkte därifrån 18.30!
 
Tävlingen var rolig, dock rengade det mestadels av dagen. Lite jobbigt men det gick ändå.
Mica var jätteduktig, hon klarade av att rida 4 klassen trots att hon varit magsjuk i två dagar!! vilken kämpe! 
Pippi och Tischa skötte sig bra, Tischa hoppade flefritt i första klassen och fick ett nedslag på sista hindret i andra. Pippi hoppade grundomgången i LC felfritt och på omhoppningen fick hon 8 fel. LB var nog både pippi och mica väldigt trötta men de kämpade sig igenom rundan med några fel. 
Riktigt bra jobbat och vi fick två rosetter med oss hem!!
 
Vi var hemma i stallet igen efter 16 någongång, då fixade jag till Gambi och gick in och gick med han i ridhuset. Kände inte för att bli ännu mera blöt och rida ut i regnet.. så gick med han i ridhuset så han iallafall skulle få röra på sig!
 
Idag då, ska snart iväg till Vikkan för att plugga. Blev inget pluggade igår så bara köra all in idag!
puss
 
 

29 - Translantionen

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-05-29 » 10:32:37
Hej!
Sitter och pluggat, har gjort det i över 1,5 timme nu. Har faktiskt kommit ganska långt!
Ska ta en kortis paus nu så kan jag fortsätta sen. Gått igenom hela translantionen nu i en prokaryot cell och det är väldigt mycket att kunna.. speciellt när jag blandar ihop den med replikationen...
 
Igår då, vi var till Barbq och åt! Tyvärr har dem förlorat alkoholtillståndet och det märktes då vi var dem enda i hela resturangen haha.. men vi fick full service iallafall! (Y)
Det var gott, vi åt en trerätters men delade på efterrätten för vi var så mätta haha, måste tipsa om att resturangchansen är bland de bästa köp jag någonsin gjort! Vi fick denna mat + två drickor för bara 400 kr... hur sjukt? 
 
Idag då, vid 13 ska jag möta upp en tjej i stan för att köpa en tröja. Sen åker jag till stallet. Gambi var fin igår också så ska skritta ut idag igen. Är han fin så ska jag få jogga lite imorgon. Skoj skoj!!
 
Sen blir det att lägga sig väääldigt tidigt för imorgon ringer klockan före 06 då jag ska följa med på Tävling! Mica ska tävla två av eves ponnyer så det ska bli roligt att få följa med på. Tävlingen ligger typ 8 mil härifrån så det blir en bit att åka också, men det ska nog gå bra! puss
 
 

28 - Polar FT7

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-05-28 » 17:27:49
Hej!
Har precis lekt klart med min nya pulsklocka jag fått av andreas!
Blev jätteglad när jag öppnade paketet för jag har velat haft en pulsklocka jättelänge men aldrig tagit tag i det och köpt en. Den optimala träningen är ju att träna efter sin puls, vilket jag aldrig har gjort utan kört tills jag typ inte orkar något mera.. men det ska det bli ändring på nu!!
 
Fick även ett presentkort av Andreas förläldrar vilket jag tackar så mycket för! Kom ett blev på posten med ett kort från mamma och två lotter också. tack tack <3
 
Nu ska jag snart göra mig iordning. Vi har bordet bokat till 19.00.
Blev inget pluggade i dag efter föreläsningen för alltså jag är såååå jävla trött. Helt galet vad trött jag är, ont i huvudet och ögonen är så tunga.. blir en koffeinis innan vi drar iväg.
puss
lite från min snapchat!
Fick även beställningen ifrån gymgrossisten idag, en massa barer!!
De där små baren var de utförsäljning på (3kr/st) för att de var kort datum (29/7). 
Så la till 9 stycken så jag slapp betala frakten då det fattades typ 20 kr till fri frakt. Blev billigare att lägga till de 9 barena än inte beställa dem och betala fraktkostnaden istället ;D
 

28 - Ja just ja, jag blir 21!

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-05-28 » 08:47:44
Godmorgon!
Ligger i soffan och äter frulle och dricker kaffe, var så jäkla trött imorse så snoozade hela 18 minuter innan jag gick upp haha..
Idag då, jag fyller tydligen år! Har inte haft en endaste tanke på att jag snart fyller år, det har varit så mycket annat med rhodosresan, tentor oså. Men det gör jag, idag är det min dag!
 
Ska iväg till skolan för en allra sista frågestund inför tentorna och sommaren. Jag tycker att det ska bli skönt nu att slippa skolan ett tag, det har varit lite väl mycket nu på slutet.. 
 
Sen hem och äta lunch och plugga. För ikväll har Andreas bokat bord på en resturang! Det blir gott, han jobbar i helgen och jag har fullt upp så vi får ta sånt här idag istället.
 
Igår fick jag äntligen rida också! Vi tog en skrittur på ca 20-25 minuter och Gambi skötte sig väldigt bra. Trodde han skulle vara värre än vad han var eftersom sist han blev uteriden och riden över huvutaget var den 4 maj haha. Så hoppas att han är på benen och är bra idag också så vi kan börja sätta igång ordentligt!
puss
 

27 - Mer rhodosbilder!

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - Foto  |  Daterat - 2015-05-27 » 12:24:19
Nu har jag gått igenom alla bilder från mobilen, blev en hel del!
Men här kommer det lite blandade från hela veckan. Vattenparken i Faliraki, från rhodos gamla stad, hotellet och mycket mera!
 
lägg märke till pappas "lilla öl" han fick när han beställde en "large" hahahhaha....
och att jag och pappa var "mr och mrs" hahahhahaha
 
 

27 - Plugga på

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-05-27 » 08:57:13
Godmorgon!
har precis ätit frulle och nu ska jag börja plugga.
Satt i väldigt många timmar igår och kom rätt långt faktiskt.
Ska fortsätta idag så jag får klart på all sammanfattning så jag bara kan plugga på det jag skrivit ned.
 
Sen vid 14 ska jag åka ut till stallet, om gambi är bra ska jag få skritta ut. Spännande!
puss
 

26 - Rhodosbilder

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Foto  |  Daterat - 2015-05-26 » 20:56:19
Hej!
Tänkte lägga upp lite bilder som jag tagit med min systekamera ifrån Rhodos.
Är besviken på mig själv för att jag inte använde den så mycket men jag tycker det är sååå klumpigt att gå runt med kamera väskan...
 
Bilderna är från hotellet och från stranden på hotellet. Ska redigera bilderna från telefonen också!
 

26 - fullt ös

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-05-26 » 16:52:42
Hej!
Har precis kommit hem efter att ha varit med eve. Vi åkte till mantorps travbana för att mäta Tischa.
Det gick jättebra och tischa skötte sig utmärkt! Det var även första gången jag körde häst med släp men det gick riktigt bra faktiskt, lugnt och försiktigt.
 
Imorse blev jag irriterad på lektionen. Kommer bara göra en av tentorna då vi MÅSTE ha den där jävla kursboken som inte finns någonstans.. vi skulle ju få en tabellsamling och jag tog förgivet att det stod formler i den också men icke då, det måste man ha i boken som vi får ha på tentan.. och jag har ju inte köpt någon jävla bok!
Så jag kan inte göra tentan, eftersom jag inte kan lära mig alla tusen formler utantill, inte en chans att jag kan det! Så ja, blev bara molekylären så får jag väll göra statestiken sen till hösten.. då har jag både matten och statestiken, två räknetentor så det är väll bra på sitt sätt. Men ändå IRRITERANDE!!
 
Men nu ska jag sätta igång med molekylärplugget. imorgon har jag inga lektioner i skolan så ska plugga och åka ut till stallet. Gambi blev skodd idag och hovslagaren hittade en hovböld i höger bakben vilket kan ha orsakat all denna hälta, så får hoppas att det blir bra nu! Är han bra imorgon ska jag skritta ut!
puss
 

25 - Trött!!!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-05-25 » 20:18:23
Hej!
Är äntligen klar med de jag tänkte göra idag.
Har handlat, fixat med allt inför veckan, skrivit ihop en sista inlämningsuppgift och lämnat in skiten, laddat hem alla föreläsningar oså jag behöver inför tentaplugget och beställt hem lite nya barer från Gymgrossisten.De hade 24 h rea så en låda med 15 barer kostade 81 kr med lite studentrabatt, awsome så jag köpte två! älskar barena alltså..
 
Nu har jag en liten fundering på att ställa mig och göra en lasange haha. Så slipper jag imorgon för då blire full fart. kl 08.15-10.00 har jag en "frågestund" i statestikkursen inför tentan nästa tisdag. Sen drar jag direkt ut till stallet för ska köra eve då hon ska slutmäta en ponny i mantorp. så då tar jag oskulden med att köra transport med häst i, men det går nog bra, har ju kört hennes bil innan. Sen blir det plugg resten av kvällen därför tänkte jag att de kanske är smartast att göra lasangen idag, matlådor betyder allt haha.
 
Hinner jag idag ska jag göra ett tidinställt inlägg med bilder jag tagit med kameran från Rhodos. Annars får de bli imorgon! puss!
 
de här köpte jag iallafall från taxfreen, en jäger till andreas, en vodka åt mig själv (pineapple fusion HUR GOTT LÅTER INTE DET!?!??) och så fick jag parfymen som en tidig födelsedagspresent från mamma <3
Drömfångaren köpte jag i ett stånd i gamla rhodos stad, tyckte det var så fin!
 
 

25 - Välkommen hem till regnet!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-05-25 » 09:34:54
Godmorgon!
Kom till Linköping igår med tåget vid 22, då har vi varit igång hela dagen och rest!
Rätt konstigt faktiskt, vaknade på rummet i Rhodos och satt och åt frukost och tittade ut över medelhavet, och igår gick jag och la mig i min egna säng med mannen jag älskar. 
Idag vaknade jag upp, regn regn o regn, välkommen hem linnéa..
 
Jag har helt enkelt inte orkat bloggat, har bara njutit och haft en semester. Har haft världens bästa semester också, fyfan vad jag har haft det skönt! Men nu är det tillbaka till verkligheten igen med tenta plugg.. fyfan.
 
Idag då, har en redovisning kl 13 men ska vara i skolan vid 12 för att köra igenom den. Sen har jag inte så mycket mera denna vecka, några frågestunder oså.
 
Ska lägga upp bilder också, dock vill jag landa här hemma innan. har packat upp resväskan oså och nu vill jag bara ta det lugnt, har lite mycket att ta tag i nu!
puss
från min instagram
 

19 - ny dag i paradiset

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori -   |  Daterat - 2015-05-19 » 11:57:36
Hej!
En ny dag i paradiset! Imorse vaknade jag vid 7 igen efter att ha sovit helt okej. Vaknade bara 3 gånger inatt så fick sova rätt mycket vilket var skönt! Igår badade vi o sola hela dagen. Tog en promenad in till kallithea stad men de var inte mycket att se. Blir iallafall förundrad över trafiken här, de kör som galningar med pytte avstånd mellan fordonen, ingen hjälm varken på mopeder eller motocyklar (såg en mamma och ett barn på en moped där mamman hade hjälm men inte ungen!?) Och allt är bara kaos haha. De kör mot rött och tutar som fan. Nejtack vill inte ut i trafiken här!

Imorse gick jag iaf upp 7 och drog till gymmet. Var inte mycket att hurra för men körde lite crosstrainer, rygg och axlar. Blev fullt up gymmet rätt snabbt då de öppnade 7.
Sen gick vi och åt hotellfrulle och sedan har vi legat vid poolen. Är över 30 grader nu och 19.5 grader i poolen. Har blivit lite röd på bröstet, axlarna och ryggen så vi ska hålla oss inne nu mellan de varmaste timmarna. Kl. 13 ska vi gå och äta lunch ockaå, underbart med all inklusive. 
Eftermiddagen kommer nog spenderas på hotellet men imorgon tror jag vi ska iväg! 
Puss och glöm inte min instagram eller snapchat!

18 - på rhodos!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori -   |  Daterat - 2015-05-18 » 06:55:31
Godmorgon! Nu är klockan 07.00 grekisk tid och i sverige är den väll 06.00. Sovit så jävla värdelöst i natt så kan knappt kalla de sömn.. har vaknat minst varannan timme och legat vaken en bra stund innan jag sonnat om igen.. hoppas nästa natt bli bättre!
Ligger just nu i överslafen och ella ligger under. Pappa o gunilla är nog ute på promenad, dr slulle gå en sväng innan jag och pappa ska gå en till sväng och eventuellt ta en springtur. Dock ät jag så jävla trött haha.. kom inte i säng förens 12.30...
Resan hit gick bra iallafall och vi kom till detta enormt fina hotellrum efter 23. Det är brutalt fint här!! Längtar efter att få gå ut o titta!! 
Slänger upp lite bilder från igår. Puss

17 - snart lyfter vi!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori -   |  Daterat - 2015-05-17 » 13:11:33
Hej!
Sitter hos mamma nu och väntar på att bli upphämtad av pappa, gunilla o ella. 13.50 kommer dom. 
Imorse gick jag upp så jag hann med att åka till stallet en stund. Red lite i hagen men karusell var inte helt ren tyvärr.. alla är halta nu!

Planet lyfter typ 17, sen har vi 4h resa framför oss. Min rygg är inte i sitt bästa skick efter tågresan igår. Jävlar vad ont jag hade. Så har köpt med mig voltaren som jag tänkte ta. Hoppas stolarna på planet är sköna.

Jag vet inte hur mycket jag kommer kunna blogga från rhodos. Men vi har fri wifi men ingenaning om hur bra styrka de är. Men jag kommer nog lägga upp bilder på min instagram och ni hittar länken här uppe till vänster (kameran). Kommer även använda snapchat och där heter jag linneaaroosen! Så adda mig där. 
Så sjukt nära flygplatsen man är och rider (det svarta huset bakom träden). Kan säha att hästarna är flygplansvana! 

16 - börjar närma mig dalarna

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori -   |  Daterat - 2015-05-16 » 16:41:21
Hej!
Har nu avverkat 2.5 timme på min 4 h långa resa. Är snart i sala och där blir det tågbyte. Tur att jag bara behöver stå där i ca 8 min om allt är i tid!
Resan har gått bra. Har pluggat och tittat på film. Har Dock asdåligt med batteri i telfonen o förstår inte varför då jag inte använt den typ.. as konstigt. Men vi hörs sen!

16 - Snart sååååå

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-05-16 » 11:04:46
Hej!
Har precis ätit en liten matlåda efter att ha varit i stallet nu imorse.
Hade utsläpp imorse och det gick jättebra! Sen mockade och gav gambi metacam.
Nu kommer vi ju inte ses på ett bra tag vilket är tråkigt, kommer sakna honom <3
Tittade även på när eve hoppade, med ett brutet finger haha. men det gick jättebra ändå.
 
Nu ska jag packa det sista, ta en snabbdusch och fixa andreas hår. sen är det dax att åka.
tåget går.14.08 från linköping så är i borlänge vid 18. Då blir det en sväng till mormor och morfar innan jag ska hem till mamma. 
Men bäst att sätta igång, 3 timmar till avgång!
puss!
eve och calle
 

15 - packad

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-05-15 » 19:01:32
Hej!
Har precis ätit kvällsmat, en kebabsallad från pizzerian rakt över gatan. Den var god!
Orkade inte laga någon mat idag haha, och vi åt ju "fredagsmaten" igår så.
 
Idag har jag varit duktig. Har packat allting, pluggat det jag kunnat, skrivit ut saker, varit till banken och växlat till euro, duschat och rakat benen ( beeeehövligt hahah,päls <3) och gjort färdigt lite inför imorgon. tåget är bokat och går härifrån 14.08 så får nästan ett dygn i borlänge innan planet går vid 17 på söndagen. 
 
Nu ska jag och andreas umgås lite, sista kvällen nu. fyfan kommer kännas lite hemskt att vara ifrån varandra så pass länge.. men tur han finns här när jag kommer hem <3
Ska ta en liten promenad i solen. det är nästan 20 grader ute nu, galet. sen se på film eller något.
puss!
 

15 - Fixadag

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-05-15 » 09:34:16
Hej!
Har precis vinkat av andreas som drog till jobbet. han jobbar ända till 18 ikväll.
Jag då, idag är det den stora " fixar dagen" haha. ska tvätta det sista och börja packa, förbereda inför rhodos. shit! Måste komma ihåg att boka en tågbiljett till imorgon också, men det kör jag en sista minuten på!
Japp, skriver en liten kom ihåg lista här;
- Gå till banken och ta ut euro
- Skriva ut kupong + seminarie 2
- Packa resväskan
- Tvätta handdukar
- Duscha, hårinpackning m.m.
- Kolla över den etiska ansökan för slutuppgiften (de andra är klart!!)
- Möjligtvis skriva ut gamla tentor i statestiken och molekylärbiologi
 
Säkert massa massa mer, men det kommer jag nog på under dagen!
puss
 

14 - bilder från mysdagen

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-05-14 » 19:30:51
Hej!
Har nyss ätit lite grillat, guuud så gott! grillad vildsvinsstek med grillade grönsakspett och klyftpotatis. mumma!
I morse var vi ju på ett jätte gulligt litet café i linköpings trädgårdsförening. På vägen tillbaka gick vi en vända där, så jävla fint. Fattar inte att jag inte varit där tidigare!! Såg även en häst som agerade gräsklippare. Riktigt häftigt. Tydligen livnär sig föraren på att klippa gräs med häst, han handlade även alla redskap från USA och från Amisch folket. Det var riktigt häftigt att höra han prata.
 
Blev en sväng i stallet, fixade och plockade så jävla mycket gräs haha. gambi går ju i en tråkig sjukhage med bara lera.. så plockade 5.5 kg gräs och la in i boxen. han högg in på det direkt!
 
Har massa bilder från dagen som kommer här; nu ska vi bara mys! puss
 
 
 

14 - Mysdag

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-05-14 » 10:02:49
Godmorgon!
Har varit uppe och så i en timme nu typ. Men vaknade redan vid 08 och var pigg!
Håller på att väcka andreas nu, går lite trögt vissa mornar haha. Men om en timme ska vi sitta på ett fint café här i Linköping och mysa. Kommer bli konstigt att vara ifrån varandra i 8 hela dagar, men det ska nog gå.
 
Igår så gjorde jag inte så mycket. Vi tog en vända på stan efter skolan då jag behövde köpa lite grejjer. Så nu är allting köpt och jag hoppas jag får med mig allt. Det enda jag inte gjort är att ta ut pengar (euro) så det får jag fixa imorgon. Swedbank hade stängt igår.
 
Sen ska jag till stallet. Borsta och mysa lite idag bara. Gambi går på Metacam just nu, stackars bubbis.. blir han inte bättre kommer veterinären på måndag tror jag lovisa sa. 
Men nu ska jag läsa igenom min uppgift jag skrev igår, tror jag är typ klar, behöver bara fylla ut vissa meningar oså så jag får några fler ord haha. puss
 

13 - Effektiv!!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-05-13 » 12:50:41
Hej!
Sitter i skolan nu och har haft typ 2,5 h hål nu. Har börjat skrivit på min slutuppgift eftersom jag bara har 3 dagar på mig och alla andra 10... dock har jag kommit jävligt långt och är "typ klar". fattas några meningar på rapporten för att komma upp till 2 sidor annars så känner jag mig nöjd. 
 
Igår när jag kom till stallet var jag ju så lycklig över att äntligen få rida!
Fixade stallet och gick ut och hämtade gambi ur sjukhagen. Direkt vi kom in i stallgången hörde jag att nått var fel och vände mig om och såg en häst som knappt ville stödja på höger framben... shit vad halt han var!
Så fick ringa lovisa och säga det att han var jättehalt så hon kom direkt från jobbet och jens kollade på honom. Han ömmade rejält på hoven så jag fattar inte vad det är.. de skulle rycka skon imorse och eventuellt tillkalla veterinär.. för det är ju något som verkligen är fel, har aldrig sett gambi så "sjuk". Han har väldigt hög smärttröskel men igår så man att han hade ont! Så vi lindade lite ben och smörjde med lera.. får nog en rapport ikväll om hur dagen gått. fan då!
 
Men nu ska jag på sista föreläsningen innan sommaren,hahah sjuuukt!!! puss
bildbrist deluxe
 

12 - i resväskan??

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-05-12 » 12:37:47
Hej!
kom hem från studiebesöket för ett bra tag sedan. Sen dess har jag tagit det lugnt, skrivit en reselista och städat lite här hemma. Tar bussen till stallet som går om en timme.
 
Har även lagt över alla mina bilder på mobilen till min extrena hårdisk. hade 3500 bilder så inte undra på att den var så seeeg haha... tog nästan en timme att få över dem också! sjukt.
men nu är den tom och snabb igen.
 
Sitter just nu och pratar med tele2s kundtjänst också. Fick precis ett sms där de stod att de ska dra 499 kr från mitt konto?? vårt abbonemang för internet avslutades i mars så förstår inte ens varför de ska dra någonting när jag inte har ett enda abbonemang där?! nej jag ska gå till botten med de här!!
det hela var en felfakturering, tur det!!!)
 
är det något som saknas på min lista?? har ju bara varit utomlands en gång i mitt liv haha och då var jag 11.. vad tar man ens med sig??
 

12 - Studiebesök

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-05-12 » 07:53:37
Godmorgon!
Idag fick jag en "minisovmorgon" fram till 07.20. sköönt!
Nu sitter jag och äter frukost. Ska vara på länsstyrelsen om 40 minuter då vi ska ha ett studiebesök där. spännande, kankse stället jag jobbar på om några år?
sen ska jag till stallet. fick precis ett sms av lovisa om att gambi är så pass bra att han kan börja skrittas idag!! åh vad roligt!! dock har han nog otroligt mycket överskottsenergi.. bara att hålla i sig haha. 
Sen har jag lite andra saker att fixa idag. tänkte skriva en lista på saker jag måste ha med mig. fan de är inte många dagar kvar nu!
puss
här finns hotellet! 
Kallithea
 

11 - Måndaag!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-05-11 » 18:41:31
Hej!
Har rpecis lagat klart matlådor. så nu har jag 6 stycken matlådor ståendes i kylen. 3 med egen panerad torsk och hemmagjort potatismos och 3 med en pastagratäng med kyckling och tomater. Perfekt! 
Stått och lagat mat i typ 1,5 timme nu haha.
 
Nu ska jag sitta lite i soffan en sväng. Sen iväg till gymmet. blir inget långt pass då jag är lite trött och redan cyklat rejält idag. 
puss!
 
 

11 - Måndag!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-05-11 » 12:02:16
Hej!
Är hemma en sväng nu på lunchen. Var iväg till sjukgymnasten vid 11 och tog svängen förbi tannefors haha.
Nej glömde lite grejjer imorse så tänkte att jag lika gärna kunde äta lunchen här hemma. Ska snart iväg igen till skolan då bussen till studiebesöket går 13.00. Kommer få en rejäl cykelrunda idag iallafall, över 2 mil!
 
Har gjort lite sysslor här hemma, fixat disken och satt igång en tvättmaskin. ska planera lite vad jag ska laga för mat idag också. så det är full rulle!
puss
fina gambi från igår <3
 

10 - Godmorgon!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori -   |  Daterat - 2015-05-10 » 09:24:33
Hej!
Sitter på bussen påväg till stallet nu. Gud vad den meningen är vanlig haha. Behövde bara skriva "sitter" så kom resten av orden upp som förslag i telefonen..  hahah!!
Tog en tidig buss iallafall. Blir nog en lika dag som igår. Det var väldigt trevligt. 
Sen idag händer det nog inte så mycket. Imorgon sätter skolan igång igen och om 7 dagar sitter jag på ett plan!!! Hur najs? 
Puss

9 - Stalldag!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-05-09 » 19:15:00
Hej!
Har precis ätit lite tacos, så jävla gott! Nu ska jag bara ta det lugnt innan jag ska duscha. 
Vid halv kommer det någon och ska titta på andreas soffa, hoppas vi blir av med den då den bara står och tar plats. tur vi bor i en trea.
 
Blev en heldag i stallet. Mockade och fixade åt eve, fikade med stallgänget och tittade sedan på när mica och sofia hoppade lite. En mycket trevlig dag med massa sol och värme!
 
gambi går i sjukhage nu, en riktigt brun tråkig hage så plockade lite gräs som jag slängde in till honom <3
 
mica och pippi, bakre bommen ligger på ca 1 m, duktiga!!
 
min lunchunderhållning haha!
 

9 - Lördag!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-05-09 » 09:04:49
Gooodmorgon!
Sitter nu och äter frukost i soffan, lite halvtrött men känner mig utvilad.
Andreas är på gymmet. han var duktig och gick upp vid 08 för att dra ett pass innan han börjar jobba. 
Jag kände för att ligga kvar när han gick upp, som han har fått gjort med mig hela veckan.
 
Jag ska skjutsa andreas till jobbet. Sen tar jag och åker ut till stallet. Idag har jag inte Gambi men jag känner bara att jag vill dit.. tur eve har så många hästar att ta hand om haha. Mockning är den bästa terapi som finns!
Sen vid 11 är det hejdåfika eftersom det är en familj som flyttar från stallet. Tråkigt tycker jag då jag tyckte om dem alla, men vill man utvecklas måste man satsa! 
Yes det är det som händer idag. puss!
 

8 - Äntligen fredag!!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-05-08 » 09:24:00
Godmorgon!!
Äntligen fredag och jag har sovit i över 10 timmar i natt! Somnade före 23 och vaknade vid 9, underbart skönt!
Idag har jag två föreläsningar och slutar klockan 15.00. Få se vad resten av dagen har att erbjuda.
 
Att ta det lugnt igår blev inte riktigt så.. andreas kommer hem lite småputt och slänger fram sin krossade telefon som inte fungerar.. då har (förlåt) klantarslet klämt telefonen i bildörren när han skulle åka till jobbet imorse!? haha vem lyckas med något sånt??? helt otroligt.. vet inte om jag ska skratta eller gråta.
 
Iallafall så fick vi ju lov att dra iväg och köpa en ny telefon, eftersom touchen var helt död.
Så en tur till netonnet, en sony xperia Z2 blev det, sen iväg till ica maxi så jag kunde köpa mat att laga då matlådorna är slut. andreas får väll laga sin omgång idag istället. Så ställde mig och lagade mat och var klar typ 21.10, då bara in i duschen, sätta sig ner en liten stund och sedan la jag mig vid 22.30... varför får jag ingen lugn dag!?
Idag ska jag försöka med det iallafall, för både lördagen och söndagen kommer spenderas i stallet.
Men nu måste jagiväg, puss!
 

7 - Hållt i svarta änkan!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-05-07 » 17:11:31
Hej!
Hemma ifrån ett otroligt lärorikt och intressant studiebesök på fenomenmagasinet i linköping.
Det var riktigt roligt och de där 3,5 timmarna gick jäkligt snabbt haha.
 
Vi fick höra honom prata om hur han hade starta upp det, vad det hela gick ut på osv. om djuren och utbildningarna. Sen har jag gjort en häftig sak, jag har hållt i världens giftigaste spindel, den svarta änkan. Dock var den i en liten plastburk men ändå!? Hur många har gjort en sån sak?? med spindelfobi desutom!! 
Men kunde inte missa en sån här chans, så övervann min rädsla för några minuter. Spindeln är ju inte så stor och inte hårig så det gick helt okej.
Sen fick vi höra lite om ormarna också. Den där lilla knatte(ormen) somnade nästan på min arm också haha. Han bara la sig till rätta och låg där jättelänge medan föreläsaren pratade. mysigt!! 
 
Nu ska jag bara ta det lugnt, herregud vad jag har längtat efter att få skriva det!!
Igår kom jag hem från stallet 21.15 så var så jävla trött.. imorse trodde jag aldrig jag skulle ta mig ur sängen faktiskt. Utan den där koffeintabletten vettefan om jag klarat mig till skolan på cykel. Shit vad trött jag var!! Ändå somnade jag 22.30 igår!?
Nej ska ta och plocka undan lite här hemma, fixa disken oså. Andreas slutar 18 så han är väll hemma någon gång efter det.
puss!
 

6 - oflyt deluxe

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori -   |  Daterat - 2015-05-06 » 16:42:33
Hej!
Sitter äntligen på den 15 min sena bussen. Jag har haft världens oflyt nu på em. Vi snabbade oss med labben och blev typ klara först. Så Jag hade 43 min på mig att cykla hem, byta om och cykla till bussen. De är lugnt, det hinner man om man trampar utan bara fan. Så jag trampa. Det hårdaste jag kunde!! När jag hade mindre än 1 km kvar på mina 6 km bestämde sig kedjan för att hoppa av. Både fram och bak. Faaaan! Jag kan inte sätta tillbaka den själv... 
Så det var bara att gå hem med cykeln och missa bussen.. hann sitta lite i soffan och äta mat. Så på så sätt var de väll bra. Annars hade jag inte hunnit äta. 
Så traskade till busshållsplatsen. 1.5 km tur de inte är längre. 
Men nu är jag påväg. Sen som vanligt men påväg. 
Vi hörs sen puss! 

6 - I skolan.

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-05-06 » 09:46:17
Hej!
Sitter i skolan nu och har precis haft ett seminarium. Ska skriva klart min rapport 4 nu.
Bestämde mig för att inte gå på statestikföreläsningen idag. För det första så lär jag mig inte tillräckligt för att utsätta ryggen för 2 timmar i en sal där jag inte kan sitta i storlarna utan får lov att sitta i gången.. Jag kan verkligen inte sitta i den salen.. får så jävla ont av stolarna. Därför måste jag sitta ute i gången vilket inte heller är optimalt.. därför struntar jag i det istället. Kan läsa powerpointen efteråt istället. 
så då hinner jag skriva klart min rapport. Har redan skrivit 3/4 uppgifter igår så har bara en fråga kvar. 
Sen ska jag ut till stallet, stackars gambi är halt!! Han måste ha gjort något i hagen igår.. riktigt tråkigt. Så ska bara ut och mocka, mysa och möjligtvis gå ut och beta lite. Eve frågade även om jag kunde mocka åt henne så ska fixa det också.
 
Vet inte riktigt när jag slutar idag. vi har labb från klockan 13.15. Men vi blir nog klara långt innan 17 som vi igentligen ska sluta. Räkna kolonier på plattor ska vi göra idag.. haha.
 

5 - I skolan

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-05-05 » 12:39:35
Hej!
Sitter nu i skolan och har precis kompletterat några uppgifter i en labrapport.
Nu ska jag sätta mig och göra rapport 4 inför fredagen. Har ingenting förens 17 idag då jag har labb till 21...
Igår blev allt så stressigt. var hemma strax efter 19, då åt jag, tinade (frös som fan) och sedan handlade vi på maxi. Ställde mig sen och lagade mat och var klar med det och disken vid 22.. haha!
Imorse var det bara upp vid 07. Så ja, det är fullt ös medvetslös. 
Men nu ska jag fortsätta, puss!
 

4 - Hinner inte

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-05-04 » 14:34:00
Hinner inte blogga just nu, slänger in två karusell bilder från igår!
puss
 
 

4 - i linköping

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori -   |  Daterat - 2015-05-04 » 08:07:00
Godmorgon!
Sitter på bussen påväg till stallet nu. 
Har ett studiebesök idag mellan 15.30-20.00 på mantorpstravet så det blir hästar hela dagen!
Igår kom vi till linköping vid 21.30. Så tog typ 3h och 15-20 minuter att åka. Det är bra! Trafiken flöt på otroligt bra så det är riktigt skönt. Nu hittar jag hela vägen utan någon gps också!
Ska plocka upp datorn när jag kommer hem och blogga ordentligt. Puss! 
Från igår

1 - Bloggpaus!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-05-01 » 17:24:56
Hej!
tar en liten bloggpaus i några dagar. vill passa på att njuta här hemma!
lite bilder från dagen, följ mig på instagram istället!!