31 - Skolan igång och förkylningen också

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-08-31 » 12:13:49
Hej!
Har precis kommit hem efter att ha varit i skolan en sväng imorse och i stallet.
Jag är såååå jääävla förkyld. Alltså, ringde 1177 imorse för jag trodde jag åkt på halsfluss eller något.
Har sovit typ 3 h inatt, kan knappt andas för att jag har så ont i halsen och det har satt sig i öronen också, känner ett rejält tryck och så att det typ kliar och ömmar.. FAAAAAn JAG VILL INTE BLI SJUK NUUU
 
Lyckades inte äta någon frukost imorse, fick i mig 2 munnar kaffe. Så köpte lite soppa och andra överlevnadsgrejjer på vägen hem. Lyckades äta lite soppa iallafall, var rätt skönt med värmen mot halsen.
 
Var i stallet och mockade bara, fram o tillbaka. Det får bli en vilodag idag. Som tur var hamnade jag i gruppen som var ledig idag på eftermiddagen, men både tis och ons går jag 08.15-17.00 med labbar hela dagen.
Det jag är mest orolig över är att några av labbarna innebär att motionera (armhävningar m.m. och en kontidionscykling). Jag kommer aldig i hela helvetet orka cykla på en cykel as snabbt i flera minuter för att mäta "hur tränad jag är". haha. det kommer ju aldrig gå.
 
Imorgon ska vi dock mäta glukoshalten, så vi ska äta frukost på lab. Helt okej för mig som ändå inte får i mig nått på morgonen, hoppas det är något ätvänligt på labben bara.
 
Nej livet suger just för tillfälle., här får ni två bilder.
puss
 

24 - Långt mellan inläggen

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-08-24 » 11:41:25
Hej!
Har precis pluggat lite, satt igång en tvättmaskin, fixat disk, vattnat blommorna och fixat med lite annat. 
Ska ta en dush, gå till ica och handla och sedan laga lite mat. Sätta mig ner med plugget igen efter det. Andreas jobbar ju till 18 så det finns tid, ikväll får vi se om vi ska göra en spännande sak. berättar mer i något annat inlägg!
 
Igår var det tävlingar i Bjärka, satt i seketeriatet och fixade med protokollen, vilket krångel! haha. Men det gick bra tillslut och det var en lyckad tävling.
madde kom även på fjärdeplats i både LBn och LAn! superduktig eftersom det var 3 år sedan de tävlade sist!!
 
 

21 - 1 vecka

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-08-21 » 10:04:05
Hej!
Förlåt för den dåliga uppdateringen, men det är lite mycket som snurrar i mitt liv för tillfälle.
Vi är fullt i gång på att söka lägenheter, både med framsteg och utan. Att allt ska vara så dyrt!
 
Annars pluggar jag och ser på hästhoppning. Tenta om 1 vecka idag och jag ligger helt okej till i plugget, kände att mycket satt kvar från i våras då det här var den sista tentan jag skrev innan sommaren. Så det är skönt! 
Gambi lever livet haha, fick ett samtal från Lovisa där hon berättade att han inte bara är rövare med mig, utan med henne också. Han har fått för sig att han absolut inte ska stå i uppbindningsplatsen och bara drar över en när man försöker få honom att stå där. Att rida är han högt och lågt. I onsdags frågade jag mig frågan; Kan jag verkligen stanna honom? när vi skenade ifrån tre kossor.. tror han börjar bli bättre nu. Lär hålla i mig imorgon bara haha.
 
Ikväll ska vi gå en sväng på stan, det är Linköpings Stadsfest och de har världens största matmarknad. Så andreas slutar 18 så ska vi bara äta lite snabbt innan vi drar iväg och får förhoppningsvis ta den av den en stund. 
I helgen blir jag i stallet hela tiden då vi har lokal dressyrtävling på söndag och alla förberedelser o liknande på Lördag. 
 
Ja just ja, jag har fått en ny telefon också! Dock använder jag den inte just nu, väntar på att ett skal och skärmskydd ska komma då jag beställt. Ska vårda denna telefon så jävla bra så vill inte orsaka någon repa eller liknande än. Men det är riktigt jävla äckligt bra kan jag tala om!
 
puss!
 

18 - Kolmården 2015

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-08-18 » 15:41:24
Här kommer bilder ifrån Kolmården. Hur fint väder som helst!
 

16 - Uppdatering om läget

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-08-16 » 11:11:57
Hej!
Åh vad mycket det är på gång nu, full fart verkligen.
Har helt enkelt inte haft tid att skriva något blogginlägg, har haft saker att göra konstant.
I veckan var mamma här i två dagar, så byttes hon av och åkte hem och pappa, gunilla o ella kom och stannade över en natt. I fredags gick vi på kolmården och har maaaassaaa bilder därifrån som jag måste fixa och lägga upp. Vet bara inte när det ska hinnas med.
 
Är mitt i tentaplugget också, men ska helt ärligt säga att jag har tankarna aldelens på för många andra ställen än att fokusera på den tentan.. fan också. 
Som några kanske har sett så ligger lägenheten vi bor i ute på hemnet.se. De som äger den ska sälja den och vi har haft fullt upp med mäklare, fotografering, städning, och imorgon är det första visningen. Allt gick så fort då vi fick reda på detta förra fredagen. 
Så idag har vi en miljon saker att fixa här inför imorgon, vi har redan börjat lite och ställt ned massa bord, speglar osv i källaren. Så jag vet inte ens vart jag lagt mitt tentaplugg, i vilken låda eller vart någonstans boken kan finnas.. och känner inte sådär för att leta igenom hela lägenheten för det heller...
Så kom nästa ångest: vart ska vi bo. Vi trodde ju att vi skulle få bo kvar här tills sista december, men eftersom de ska sälja så vet dem inte när vi måste flytta vilket känns otroligt osäkert. I allra västa fall så kan det säkert bli så att vi måste flytta snart, typ sista augusti eller september.. men förhoppningsvis får vi någon mer månad på oss att leta på en ny lägenhet, det är inte det lättaste att hitta såhär i Linköping då terminstarten är på tisdag.
 
Men imorse tog vi kort, så under dagen ska jag skriva ihop en annons så vi kan lägga in den på blocket. Ska även höra runt lite med några och höra om de har några tips. 
 
Japp som ni hör är det full rulle här, jag känner ingen tentapluggro över huvudtaget men jag vet att jag måste plugga. Men först måste jag fixa här, fixa annonsen och leta på bokjäveln.
puss
 
vill vara liten igen
 

11 - Mamma <3

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-08-11 » 09:11:06
Godmorgon!
Har ätit lite frukost och fixat lite här hemma. ska snart sätta mig och plugga men behöver starta igång hjärnan med en energidryck först. Har pluggat lite de senaste dagarna, men det är svårt att veta vaaart man ska börja när det är så mycket.. 
 
Igår så var jag i stallet undder eftermiddagen. Fixade lite och red sedan en sväng med eve. 
 
Idag så ska jag plugga, sen hämta mamma vid tåget kl 16. Guud så roligt att hon kommer hit! Ser verkligen fram emot det. Hon stannar tills på torsdag EM och då kommer pappa, gunilla o ella hit och sover den natten för på fredag blir det Kolmården för oss!
puss
 
eve var på G under helgen!
 

9 - 1,5 vecka

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-08-09 » 08:51:55
Godmorgon!
Har precis ätit lite frukost. Nu ska jag faktiskt sätta igång med att plugga. Inga ursäkter!!
Städade lägenheten igår också, så allt är rent och fint.
Sen runt 1 ska jag börja dra mig mot stallet, har lite ärenden att göra på vägen ut. Men jag kommer hinna plugga nån timme nu. Föresten har jag lyckats uppdatera datorn nu, tog en hel natt men nu hoppas jag att den slutar dampa och börja bete sig normalt haha. 
puss!
 
föresten kommer andreas hit med tåget ikväll vid 20. guuud vad det ska bli skönt med lite sällskap här hemma, vi har ju varit utan varandra sen förra onsdagen... <3
 

8 - Kul kväll!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-08-08 » 11:36:37
Hej!
Sitter i soffan nu efter att ha städat undan lite här hemma, ätit frukost och vaknat titll liv. Har lite ont i huvudet idag haha, det blev extremt sent igår. över 22h timmar var jag vaken igår då jag gick och la mig efter 03.
Men det var en förjävla lyckad och rolig kväll! 
Kvällens höjdpunkt var när Frida insåg att hon tappat bort sin mobil, så vi gick till ställerna vi varit på för att fråga och titta om den var där, men vi hittade den inte. Sen när vi står inne bredvid ett bort vi satt vid ringde jag telefonen och mats bara " men vad är de där som lyser där borta " och pekat mot en stol som står vid bordet bredvid. Och där på låg den haha, sån jävla tur då vi sprungit runt och letat i typ 30 minuter. Så vi alla var glada igen.
 
Frida skulle ta pendeln hem sen så jag och mats följde med henne till stationen och på vägen dit så tappade jag klacken!! haha så jävla drygt. Men får försöka limma på den på något sätt, det går nog. 
 
Idag då, jag ska vakna till lite innan jag åker till stallet. Det är storstädning men jag har inte fått se något schema eller nått så jag har ingenaning om när allt börjar och slutar. Är nog slut lagomt tills jag kommer dit men jag vill inte sätta mig i en bil just nu. Väntar en stund till.
puss!
 

7 - Äntligen!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-08-07 » 16:25:21
Äntligen har jag fått igång datorn. Shit vad trög den är, i två dagar har den stått och uppdaterat och försökt funka vilket inte riktigt ha velat.. men nu går den igång och ingen är gladare än jag.
 
Idag har jag gjort min sista dag på Runsven. Denna sommaren har gått riktigt snabbt!
Ikväll ska vi ut och äta, vi är ett litet gäng på 5 pers som hållt ihop hela sommaren. Så det ska bli roligt ikväll!
puss
slänger upp en bild från igår. fina gambi <3
 

4 - Sommaren tittade fram

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-08-04 » 20:18:00
Hej!
Har precis lagt mig i sängen. Tänkte försöka somna i tid idag, båda nätterna nu har jag sovit för lite, är faktiskt chockad över hur pigg jag är ändå, håller igång konstant från 04.45-20.00. Ändå kan jag inte somna förens 22-23 någongång vilket innebär typ 6 timmars sömn..
 
Idag flöt jobbet på som vanligt. Kom hem, böt om och åkte till stallet. red ut en snabbis bara, såååå varmt ute! Så vi tog det rätt lugnt. Sen hem, äta, duscha och fixa inför morgondagen och nu ligger jag här. Somnar nog realtivt snabbt idag ändå!
 
kolla eves kattunge Stina, så jäkla söt så att jag dööör
 
 

@evelinaabjork galna kattunge Stina! 😻😹

Ett filmklipp publicerat av Linnèa Rosén (@linneaaroosen) Aug 4, 2015 kl. 9:02 PDT

 
 
 

3 - Måndag

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-08-03 » 15:52:15
Hej!
Har precis ätit lite och nu ligger jag i soffan, blev helt plötsligt jätte trött.
Sov knappt 6 timmar i natt, hade så jävla svårt att somna igår trots att jag la mig i tid. Slutade med att jag låg och hade huvuvärk för att jag var så trött men jag kunde bara inte somna, bara vred o vände på mig.
 
Idag har det gått äckligt bra på jobbet, gjorde nästan 500 rader. Allt bara flöt på vilket var underbart skönt.
4 dagar kvar sen har jag jobbat klart för sommaren. 
 
Nu ska jag svepa min energidryck och sedan ta cykeln till stan. Tänkte gå på HM och sen pumpa däcken.
Hade velat ta en springtur idag, men eftersom jag är så otränad inom det nu kommer jag väll få jätte träningsvärk imorgon. Ska rida imorgon vilket innebär att stå upp vilket blir ett helvete med träningsvärk. Så för gambis skull är det nog bättre att jag inte har någon träningsvärk imorgon.
Vi får se vad som händer, puss!
gud vad jag saknar den här utsikten
 

2 - Shopping!

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-08-02 » 15:45:10
Hej!
Har precis kommit hem efter en shoppingrunda med Vikkan. blev en sväng på IKANOhuset följt av lager 157 och ÖB. Köpte ungefär vad jag ville ha, är några saker till som jag inte hittade. bland annat en ny ridtröja. Den förra köpte jag på HM så vill köpa en till (det är typ ur deras basic sortiment) men det fanns inga där. får kika på HM på stan istället.
 
Köpte även nytt smink och lite nagelack, massa nya trosor, strumpor och en tshirt. Väskan hittade jag på Cubus rea vilket vad riktigt bra, den lilla väskan jag har just nu är så liten så min plånbok inte går i haha.. så nu köpte jag en lite större väska så den får plats. 
 
Nu ska jag ta och laga lite lasange, sen städa ur bilen och fixa lite här hemma. Imorgon ringer klockan 04.45 och jag går in på min sista jobbvecka denna sommar. Så 1 vecka tills ja får lite "semster/Tentaplugg". 
puss!
 
 

1 - Stalldag

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Stallet  |  Daterat - 2015-08-01 » 15:15:07
Hej!
har precis ätit en sen lunch i soffan. Nu ska jag hoppa in i duschen och ikväll lutar det mot en vinkväll med Vikkan. otroligt trevligt!
 
Blev en heldag i stallet, klev upp strax efter klockan 7 och dundrade in i stallet innan 8. Släppte ut lite hästar, det är väldigt få hästar som är i stallet nu, tror det är nästan 10 boxar tomma. Det är över 30 totalt.
Sen mockade jag och fixade, tvättade en tvättmaskin och var med när eve hade en provridning. Sen red jag en sväng i skogen på Gambi som skötte sig utmärkt. Orkade även stå i traven hela tiden idag, mjölksyran kom inte efter 5 meter som förut haha. Träning ger färdighet, jag älskar kroppen på det sättet, att man orkar mer mer och mer ju fler gånger man utsätter den för något!
 
Gambi hade två mysstunder idag också, en när jag släppte ut honom imorse och en efter ridturen. Duschade av honom lite då han var rätt svettig, mysigt!!
 
 

Mysigt 😍

Ett filmklipp publicerat av Linnèa Rosén (@linneaaroosen) Aug 1, 2015 kl. 12:25 PDT

 

Dagens andra mysstund 😄💖💖

Ett filmklipp publicerat av Linnèa Rosén (@linneaaroosen) Aug 1, 2015 kl. 6:07 PDT