30 - vakna du missar bussen

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori -   |  Daterat - 2015-04-30 » 08:17:58
Haha jag orkar inte. Skrev värsta långa inlägget så försvann det!! Jävla blogg.se app...

Aja vi tar väll om det. Godmorgon.
Idag blev det en actionfylld morgon för jag höll på att missa bussen haha. Blev lite sent hemifrån så cyklade som en idiot. Kom till busshållsplatsen med en minut till godo. Men då hade nån idiot ställt sin cykel så dåligt att jag fick lov att flytta om den för att få in min. Men när jag höll på kom bussen så jag vinkade åt chaffören aå han skulle fatta att jag skulle med, krånglade med låset och kasta in cykelfan. Sen sprang jag! 

Men nu sitter jag här och dricker kaffe. Frukosten tar jag i stallet idag. En gång i veckan har de frukost kl9. Ett knytis typ. Så eve o jag ska hänga med idag. Jag har med mig ägg och jordgubbar! Sen blir det att rida. Puss

29 - Långledigt!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-04-29 » 20:38:42
Hej!
Äntligen hemma och klar med de mesta. Helt slut haha, blev några timmar i stallet idag!
Nu har jag precis lagat mat och pluggat. Blev klar med plugget så skickade in min uppgift. Hoppas den blir godkänd. Nu ska jag bara ta det lugnt i soffan framför lite serie. Ska sedan ta en dusch och börja packa lite för imorgon drar vi till Borlänge! Dock kommer jag spendera valborg i bilen eftersom vi åker hem på kvällen.. lite jobbigt faktiskt. 
 
Två fina bilder från idag. Pippi fick följa med upp till eves hus och hälsa på. De skällande vovvarna i fönstret var ingen favorit ;)
puss
 

29 - Inställt!

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-04-29 » 09:19:42
Hej!
Sitter nu och äter frukost. Klockan ringde 06.50 imorse men nästan direkt innan jag tagit mig ur sängen fick jag ett sms av en kompis där de stod att studiebesöket blev inställt. Läraren hade skickat det smset till henne och gett henne i uppdrag att smsa alla..så det var bara att sätta igång så ingen stackare cyklade dit!
Men fick cirkus en extra timme sömn. Var behövligt men jag är fortfarande trött haha. Ska snart cykla iväg för nu drog klockan iväg! Börjar 10.15 och slutar 12 idag, sen långhelg!
puss
 
såhär känner jag mig idag... 
 
 

28 - tröttare än tröttast

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-04-28 » 22:49:49
Hej!
Tänkte slänga in ett snabbt inlägg innan jag hoppar i säng. Är så trött så kan knappt hålla ögonen öppna och det gör såå ont i min kropp! Imorgon blir det en helvetes jävla dag haha. Vi har studiebesök på ett djurhem och vi måste ta oss dit själva. Så vid 08.30 imorgon har jag trampat 11 km på cykel.. så kommer alltså cykla mer än 2.5 mil i morgon haha. Så ska jag rida på det.. det går bra nu!
 
Blev 6h i stallet idag, fixade och trixade och sedan red jag och mica ut och klättrade lite. jobbigt tyckte gambi som tog i! När jag kom hem slängde jag i mig en matlåda, sprang till ica och hämta ett paket och sedan åkte jag och andreas och handlade på rusta och maxi. Kollade lite tv och i reklamerna plockade jag ur diskmaskinen och fixade undan tvätten o lite sånt haha, aldrig vila var det ja...
 
Nej nu ska jag sova, klockan ringer 06.50 imorgon! 
natt!
mina nya ballerinaskor!
 
 

28 - Tisdagen

Kommentarer - 2 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-04-28 » 07:34:47
Godmorgon.
Sitter och äter frulle nu. Igår kom jag ifrån skolan strax efter 20 vilket var rätt skönt. 
Hemma åt jag, tog en dusch för att få bort grislukten och sedan blev det TV hela kvällen med säsonsavslutning på både 112 Aina och Erik och mackan Nemas problemas. Så vad ska jag göra på måndagskvällarna framöver??
 
Idag så har jag dubbla seminarium. Sen blir jag kvar i skolan över lunch då vi ska göra ett litet grupparbete men det blir inte länge eftersom jag ska med bussen 13.25 till stallet! Har med mig ridkläderna så jag bara kan stanna vid köpmansgränd på vägen hem. Slipper jag hem och byta oså!
Ja vi hörs sen, puss!
hur najs hade inte de här grisarna det då!? Få gå ut såhär året om och har en riktigt stor hage sen till sommaren!!
 

27 - Måndag!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-04-27 » 08:55:21
Godmorgon! 
Har precis ätit frukost och sitter nu i soffan med andreas. Detta är första gången på jag vet inte huur många månader som vi sitter och faktiskt ätit frukost tillsammans i soffan haha. Jag är alltid upp före andreas eftersom han vill ligga i sängen och dra i sig i typ 1 timme.. själv klarar jag max 15 minuter innan jag måste upp och göra något!
Men idag fick vi lov att gå upp och flytta bilen vid 08. De ska sopa upp allt grus och eftersom detta är en väldigt lång gata med fickparkeringar måste alla flytta på sig idag mellan 08-16. Dock står det typ 7 bilar kvar vilket jag tycker är dumt. Ge dem böter!!
 
Idag då, börjar 10.15 och slutar 21.. har ett studiebesök på en ekologisk grisproduktion. Det ska såklart bli roligt men jag ser inte fram emot att ha 4 h labb efteråt och lukta gris.. men det är nog inte jag som kommer lida av det hehe, de är resten i min grupp!
 
Igår var jag produktiv på kvällen också. Satt och skrev ihop en sida på uppgift 3 i djurkursen. Känns bra! Har en blankett att fylla i bara, men de ska vi göra som grupp imorgon tror jag. 
 
Denna vecka blir spännande. På torsdag tar vi den halvdöda mondeon och åker till Borlänge igen för en helg där. Känns väldigt skönt faktiskt. Fick höra att Karusell dragit en rövare med medryttaren förra veckan så ska försöka tala henne till rätta haha. Sen fyller mamma år och morfar fyller 80 år idag <3 GRATTIS!
puss
karusellen.
 

26 - Stallet

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-04-26 » 18:22:28
Hej!
Har precis ätit lite kvällsmat efter en vända i stallet. Blev en rätt lång vända då jag inte var hemma förens 17.30.
Fixade lite i stallet innan, smörjde tränset osv.
Sen när jag väl kom upp på hästryggen gjorde jag ett av de bästa pass jag ridit på Gambi. Han var verkligen superduper fin!! La upp stigbyglarna och körde utan, och jävlar vad ont jag fick i magen och benen, så träningsvärk förväntar jag mig imorgon haha. men han gick jättefint så jag är nöjd!
 
Nu ska jag fixa lite inför imorgon. imorgon börjar jag 10.15 men slutar inte förens 21.00..
Så blir en låååång dag i skolan.. 
puss
bilden är från i veckan, men red på utebanan idag, så jävla fin!
 

26 - Söndag

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-04-26 » 10:37:50
Godmorgon!
Sitter i soffan och ser lite serier nu medan andreas fortfarande sover.
Ska se ett avsnitt till och sedan åka ut till stallet.
 
Igår så besökte vi ett utomhusgym, var inte speciellt fancy men ändå. gick lite armgång som är svårare än vad jag trodde haha. Men det är mycket tenkin i det som jag inte har.. såg ut som ett stapplande, skakande asplöv när jag tog mig fram!!
puss
 

25 - Ny jacka!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-04-25 » 20:15:45
Hej!
har precis kollat på lite serier och tagit det lugnt.
Heeela eftermiddagen har jag städat, har storstädat hela lägenheten och det tog över 3 timmar!
Innan det var vi på stan jag och andreas, skulle leta efter en ny jacka då min älskade skinnjacka sagt upp sig efter sisådär 4-5 år av tjänstegöring. Och jag hittade en! Och tro det eller ej, men det är inte svart haha, utan blå.
Superfin och sitter bättre i verkligheten än vad de ser ut som på bild.
vi hörs imorgon!
puss
jacka kommer ifrån Vera Moda
 

25 - Godmorgon

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-04-25 » 09:15:29
Godmorgon!
Ligger faktiskt fortfarande kvar i sängen. Jätteskönt.
Igår var jag inte hemma förens efter 22.30,sååt jag lite och vi kollade slutet på en film och sedan blev det godnatt.
I stallet så mockade jag och fyllde halm, fixa vatten, strålröta och så hjälpte jag till att ge pippi ögondroppar. 
Eve vakna till liv någonstans där i mitten påverkad av morfin haha! Gips i 2 veckor för henne nudå, ser ut som en mumiehand hon har!!
 
Idag då, jag har lovat andreas att vi ska hitta på något tillsammans. Vad vet jag inte än. Ser lite mörkt ut ute så det kommer säkert börja regna. Så får se vad vi hittar på!
 
haha min kusin ringde mig igår och sa att hon sett en efterlysning på en gråhund i dödskallehalsband.. finns ingen annan än riffen som är tillräckligt cool att bära ett sånt så det är såklart det var han haha. men nu har äntligen pappa fattat att den där namnskylten med riffens namn och hans telefonnummer kanske ska sitta på halsbandet trots allt ;) UTBRYTARKUNGEN!!!
 

24 - shopping

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-04-24 » 16:36:49
Hej!
Hemma ifrån shoppingrundan nu. fick endast med mig byxor och shorts men det var jättebra!
Två par jenasleggings, ett par shorts och ett par träningsshorts. Tack vare studentrabatt gick detta på under 450 spänn, hur najs??
 
Har börjat kört på jeansleggings istället för att köpa jeans. Hittar aldrig några som passar utan att de kostar över 1000 spänn.. bättre med billiga jeansleggings som sitter skönt och snyggt! köpte även ett par gröna shorts. jättebekväma och sköna så dem kommer användas!
Sen ett par träningsshorts, eller ja man behöver inte alltid ha dem till träning men typ om man ska ut och gå oså.
 
Nu ska jag ta det lugnt en stund. Andreas är hemma vid 18.15 och då ska vi äta. har förkokat revben så ska snart slänga in dem i ugnen. 
Fick även ett samtal från benjamin (eves sambo) så ska åka till bjärka ikväll och hjälpa till. Mocka och fixa lite åt hennes pållar. Va lite sällskap åt eve som är handikappad.. haha stackars!
puss

24 - Inte riktigt som planerat..

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-04-24 » 11:59:22
Hej!
Dagen blev inte riktigt som planerat, för en kvart innan jag skulle cykla iväg fick jag så jävla ont i magen så jag fick lov att skippa föreläsningen.. hade aldrig hunnit dit i tid och jag vet inte om magen skulle ha klarat 5 km cykeltur.. så jävla ont gjorde det. Vet inte varför men jag har ju "stressmage" deluxe, haft det rätt länge. Så allt kommer i vågor. Ibland kan de gå upp till 5-6 dagar innan jag går på "toa" och just nu har det varit en sån period vilket gör att min mage inte riktigt spelar på samma planhalva som mig.. men hoppas på att det blir bättre under dagen! Lite komiskt då jag drömde om att jag spydde flera gånger i natt haha.
 
Men tänkter iallafall ta en vända på stan. Den är bättre nu, nu är jag bara hungrig så det ska bli gott att luncha lite. Tänkte äta något lätt som inte innehåller så mycket fett eller starka kryddor.
Vi hörs sen igen, puss!
 
vi håller även tummarna för eve som är på sjukhuset och sätter sitt avbrytna finger på plats, hoppas allt går snabbt och smidigt så hon kan vara uppe på hästryggen inom kort!
Känner jag henne väl kommer det väll bara gå några dagar innan hon skaffat sig en westentygel och rider med en hand ;) <3
bild från hennes blogg, stallevelinabjork.se
 

24 - Freeeedaag!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-04-24 » 09:26:38
Godmorgon!
Sitter här och äter frulle. känns så skönt att kunna sitta vid köksbordet och blogga!
Idag har jag en föreläsning. Slutar vid 12 och då ska jag och vikkan ut på stan. Först luncha sen shoppa lite!
Slog mig att det är bara 23 dagar kvar tills jag sitter på ett plan som tar mig till varmare breddgrader. Min lilla rumpa har blivit lite strörre så många av mina shorts sitter åt helvete haha! 
vi hörs sen, puss!
 

23 - Min älskling är tillbaka!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-04-23 » 22:24:03
Hej!
Nu har jag äntligen lugnat ner mig lite haha.. har varit lite hetsig ikväll.. 
Jag och vikkan var jätteduktiga och gjorde färdigt hela presentationen med powerpoint och manus oså! 
Sen när andreas kom hem åkte vi till SIBA och hämtade ut datorn. Det var hårddisken som kraschat så nu ska allting fungera! Blev en handling på maxi och på ÖB innan vi kom hem och jag lagade mat. 
Satte mig sen med datorn och startade upp den, jag haaatar att allting försvinner. Bilder osv är jag inte sådär jätteledsen över eftersom jag knappt tar några bilder längre. Men så himla drygt att få lov att installera om varenda program!! Hitils har jag fixat; chrome (aaaaldrig explorer!!), avg, word, picasa och vlc. Känns som riktiga "basic"program så får jag avancera upp lite i helgen.
Iallafall det jag blev arg över var när jag skulle logga in på mitt microsoft konto. Det hela slutade med att jag fick lov att fylla i en " det är jag som äger denna epost "-enkät som skickades till microsoft som skulle genom mina svar antingen ge tillbaka mitt konto eller spärra det... jävla grej de där alltså!! Det gick inte att verifiera eller göra någonting för varenda jävla kod jag fick skickad funkade inte!! Haha fan vad arg jag var.
Men det är fixat nu iallafall, var pålitlig så jag fick tillbaka kontot. Det var ju frågor såsom " skriv dina lösenord du haft, vilka du brukar mejla " osv. Så lite koll har jag allt!
 
Andreas kom precis hem ifrån gymmet, vi ska se en film tillsammans på vår 22 månadsdag. Herregud snart två år tillsammans! Får dock se hur länge jag håller mig vaken.. ögonlocken känns jävligt tunga.
puss
 

23 - gym och föreläsning check!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-04-23 » 11:49:38
Hej!
Har precis kommit hem ifrån gymmet. Jag och vikkan drog ett pass efter vi slutat vid 10. Riktigt skönt!
Blev ben idag och jag klarade av att göra riktiga squats igen! Dock inte så tungt men ändå!!! lycklig.
 
Nu ska vi äta och sedan plugga lite. Skriva ihop en presentation om Gentester. Sen när andreas kommit hem ska vi åka och hämta min dator som blivit lagad!! LYCKLIG!!
 
 
Gambi igår, efter ett svettigt pass på banan med lite hoppning duschade jag honom och sedan gick vi ut och torkade i solen och åt gräs. Får så himla mycket energi av det här. <3
 

22 - Ny hårfärg

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-04-22 » 07:31:27
Godmorgon!
Sitter här och äter lite frukost. har en kvart på mig här hemma innan jag måste cykla iväg. 
Jag har slutat fixat håret på morgonen vilket ger mig 7 extra minuter haha. jätteskönt! orkar inte stå och platta det.. utan sover i fläta så får det vara lockigt!
 
Igår färgade jag håret också. Svårt att se nu eftersom man måset "tvätta ur färgen" lite innan den riktiga färgen sitter. men jag är nöjd!
 
Idag har jag ett seminarium, om en djuraffär och sedan så ska jag till stallet! puss
 

21 - Stallet

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-04-21 » 20:43:04
Hej!
Sitter och tittar på svenska hollywoodfruar men just nu är det paus så jag tänkte passa på att slänga in ett inlägg.
Blev en stund i stallet idag, gickrunt och fixa lite, smördje tränset, borstade länge oså. Sen medan jag väntade på eve mockade jag hennes boxar oså.
Sen re vi ut, Hon red ut på en häst för första gången. Hon skötte sig super och travade även några steg, gick jättebra! Sen när det var dax för ponny nr2 blev det en liten tårta.. fräck ponny som tar sina chanser! Tur gick allting bra förutom ett ordentligt svullet finger.
 
Nudå, ska snart in och duscha. Funderar på att färga håret i samma veva. Har köpt en brun färg så tänkte få mer helhet på håret. Just nu är det mörkt i botten och solblekt utanpå haha. 
 
Imorgon har jag ett sem och slutar 10.00. 11.25 går bussen till stallet.
puss
 
 

21 - Ekologisk köttproduktion

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-04-21 » 07:30:54
Godmorgon!
Sitter här och äter lite frukost. Idag har jag bara en grej i skolan, ett studiebesök på en ekologisk köttproduktion. Det ska bli kul dock har vi nästan varit på en sån tidigare och ingenting känns nytt när det kommer till kor oså.. men men!
Sen ska jag till stallet! Med vädret att följa blir det nog en uteritt idag. Sol och blå himmel, precis som det ska vara! 
Övrigt då, händer inte så mycket. Jag har en brutal träningsvärk haha. Inte så konstigt kanske.Annars är allting bara bra! puss
 

20 - Får får får nej får får lamm..

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-04-20 » 17:16:48
Hej!
Har precis kommit hem ifrån skolan. Det blev ett studiebesök på en en Kravgård med får och lammproduktion.
Alltså lamm måste vara det sötaste som finns!? Så söta att jag dör!
Gården var jättefin och låg ca 2,5 mil från linköping. En ekologisk gård med kravmärkning där frun även jobbade som djurskyddsinspektör. Så skulle jag få välja ett produktionsdjur att bli, skulle det vara ett får på den gården. För bättre kunde dem inte ha det!
 
Nu ska jag vänta på att andeas kommer hem. Kanske laga lite mat och sedan tänkte jag ta en promenad. Jättefint väder ute idag, så det var skönt att vara utomhus.
lite bilder från idag!
 

20 - pigg!

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-04-20 » 09:08:07
Hej!
Sitter nu och äter frukost i form av kaffe och kvarg.
Imorse när jag vaknade av klockan 06.45 kände jag mig pigg, första gången på väldigt länge! Så det var jätteskönt att inte behöva tvinga upp sig ur sängen. Cyklade iväg till gymmet och tog ett kort pass. Hade väldigt ont i ryggen när jag vaknade så jag värmde upp 10 minuter på crosstrainen i lugn fart och sedan gjorde jag min ryggstretchingsövning. Körde lite pull-ups, några axelövningar och avslutade med övningar för magen. Nu känner jag mig lite bättre i ryggen, får bara lite ont av att sitta i stolen framför datorn så jag ska fatta mig kort på inlägget och sätta mig i soffan istället.
 
Idag så slutar jag antingen 12 eller 17.. vi vet inte om vi har ett studiebesök idag eller inte jätte dumt! Hela dagsplaneringen är ju förstörd för det är svårt att planera när man inte vet när man slutar... 
nej fan nu måste jag äta, puss!
 

19 - Grillpremiär och gymmning!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-04-19 » 22:04:00
Hej!
Har precis fått i mig lite återhämtning efter ett gympass. Gick helt okej med tanke på att jag inte gymmat på typ 4 veckor hehe.. kändes tungt men jag körde rätt lugnt eftersom jag har ont i ryggen. Ska dit imorgon och köra ett pass innan föreläsningen vid 10. 
 
Blev en grillpremiär idag också, riktigt gott!! Vildsvinskött stod på menyn med två såser. sallad och baugette. 
Nu ska jag titta en stund på TV innan jag ska sova. puss!
 

19 - Söndagen

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-04-19 » 16:33:07
Hej!
Har precis kollat några avsnitt av en serie och nu ska jag gå ut med soporna och lite sådant innan jag ska åka och hämta andreas om 30 minuter. Imorse så åkte jag och vikkan iväg på ett studiebesök på en djuraffär och sedan satte vi oss och skrev på labbrapporten. När jag kom hem åt jag och sedan så har jag tagit det lugnt. har lite ont i ryggen idag pga att vi red lite längre igår men täkte ta en sväng till gymmet sen ikväll och få lite blod i den.
 
Föresten så tvättade jag ju alla schabrak igår, och ett (det jag köpt) såg ut såhär efteråt!? Nopparna är jättehårda och jag är rädd att han ska få skav av dem, någon som varit med om nått liknande? jättejobbigt då det var ett fint schabrak..
 

18 - Lördagen

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-04-18 » 18:55:23
Hej!
Har precis återhämtat mig i soffan en stund med mat och serietittande.
Idag var jag i stallet hela dagen, var hemma strax före 17. 
Blev en uteritt med Madde och sanzor, en ganska lång sådan på 70 minuter.
Riktigt skönt och varmt var det och det var en superväg vi red! Andra gången jag ridit där så det är kul med nya vägar.
Har tvättat idag i stallet, finns en uråldrig tvättmaskin, en industritvättmaskin. Men det finns inga ställen att hänga upp sakerna på så jag tog med mig det hem och hängde det här istället. Gambis enda rena schabrak sitter på sadeln och bakom mig har jag 6 tvättade. Det var på tiden med andra ord.
 
Imorgon ska jag upp och sedan ska jag och vikkan iväg på ett studiebesök på en djuraffär själva och sedan skriva lite labbrapport. På kvällen ska vi grilla, mysigt värre.
puss
 

17 - fredagsmys

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-04-17 » 21:00:35
Hej!
Har precis kollat klart på två avsnitt av en serie, nu ska jag in och duscha och sedan ska jag och andreas mysa ner i soffan framför en film. Imorgon blir det upp och en heldag i stallet, så underbart roligt!
 
I stallet idag så red jag, gick faktiskt rätt bra. Sen tittade jag på hoppningen hos eve innan jag tog bussen hem.
Det var väll allt haha, puss!
Bjärka-säby slott.
 

17 - mot stallet

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori -   |  Daterat - 2015-04-17 » 13:29:07
Hej!
Sitter på bussen nu påväg till stallet. 
Gick aldrig på eftermiddagens föreläsning. Känner mig lite småsjul så ville hellre få helg tidigt. Igår tänkte jag ju gymma men det blev bara värre i halsen och så somnade jag. Då.Måste det vara nått skit i kroppen! 
Så min cykeltur hem i hagelstorm och en sväng till stallet får vara dagens träning. 
Japp det var väll allt jag kom på hittills haha. Bloggtorka deluxe.. puss!

16 - Inställt

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-04-16 » 15:06:08
Hej!
Har precis städat undan lite här hemma och snart kommer andreas hem. Idag blev studiebesöket inställt så slutade vid 10. Men var till polisen och tog passfoto, haha fan vad ful man blir...
 
Vet inte riktigt vad som händer resten av dagen. Har haft ont i halsen sen jag blev sjuk för två veckor sedan så jag vågar inte riktigt träna så jag tröttar ut kroppen.. annars hade jag lätt gett mig ut på en springtur idag för det är blå himmel och sol. känner att lymfkötlarna vid halsen är lite större och gör ont så jag måste ha nått skit i kroppen.. vekling.
 
Får höra med andreas när han kommer hem om han vill göra nått!
puss!
 
lite irriterande att mina mobilskrivna inlägg med blogg.se appen inte länkas till facebook!?
 

15 - på bussen

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori -   |  Daterat - 2015-04-15 » 17:50:28
HEJ!
sitter på bussen nu påväg till linköping. Har varit i stallet i nästan 6 h. Så underbart skönt!! Perfekt onsdag!
Igår hade vi ju långlabb men blev klara strax före 20. Så det var skönt. Sen sov lovisa hos oss och på morgonen idag hade vi en föreläsning mellan 08.30-10.00. Skönt.
Red i stallet idag. I ridhuset. Gick helt okej, tre stycken hoppade så de första 25 minuterna blev mest att cirkulera runt och försöka att inte vara i vägen. Men gambi blev ganska mjuk i sidorna och i munnen. Gäller bara att försöka koppla ihop honom så hela hästen svänger och inte bara halsen haha.. red sen lite trav och en kort galopp så han fick röra sig lite. Satt ner i traven i några minuter och kände direkt att min rygg inte riktigt tyckte om det.. brukar inte få ont när jag rider. Bara ibland när jag hoppar och sitter ner i just trav. Blir väll lite skumpigt men det är bara att träna!
Nu ska jag hem och duscha o äta. Imorgon börjar jag 08.15 och går till 17. Ska iväg till polisen för att skaffa ett pass också. Fattar inte att vi åker om typ 30 dagar!?!?! Vart fan är beachkroppen haha.. men det går nog ändå. Kommer nog i min bikini ;)
Vi hörs pus!!
En bild från igår o tre på gambi!

14 - tisdag

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori -   |  Daterat - 2015-04-14 » 09:03:56
Godmorgon! Vakna vid 07.40 och åkte och hämtade lovisa på skolan. Nu sitter vi här med en kopp kaffe och tittar på tv. Ska snart sätta mig och läsa igenom det jag skrev igår. 
Sen ska vi laga lite köttgryta innan vi ska dra till skolan. Slutar ju inte förens vid 21 idag. Riiktigt segt!! 
Men vi hörs. Puss! 

13 - Måååndag

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-04-13 » 16:31:31
Hej!
Har precis setat och skrivit klart uppgift 2. Eller jag har inte språkgranskat men det gör jag ju alltid dagen efter. Först skriver jag allt jag tänker på, sen granskar jag när allt lagt sig!
Nu ska jag gå och laga lite spaghetti och köttfärssås. Muuuums. Sen ta det lite lugnt. Imorgon börjar jag inte förens 13 men slutar inte förens 21.. Eller vi har egentligen grupparbete på förmiddagen men jag var kvar i skolan idag istället och gjorde färdigt det! Smidigt.
Imorgon kommer Lovisa hit också och ska vara här tills onsdag. Det blir mysigt! Hennes sambo är bortrest så då får hon sova här istället. 
Men nu ska jag väcka andreas och laga lite mat, puss!
 
skrivit ett arbete om smågrisuppfödning! SÖÖÖÖTAAA

13 - måååndag

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori -   |  Daterat - 2015-04-13 » 09:01:34
Godmorgon! Sitter och tittar på serier medan jag äter frukost. Gick upp lite tidigare idag trots att jag inte ska vara i skolan före s 10.

Ursch. Klumpen i magen och ångesten är tillbaka då jag tänker på plugget... just nu känns det inte roligt utan bara som något "jag ska ta mig igenom"... så vill jag inte känna!! 

Nej fullt ös så man slipper känna efter är min strategi. Lura känslorna, funkar bra ett tag tills väggen kommer. Men det är nog långt kvar till drn! 
Puss

12 - Sista dagen..

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-04-12 » 16:32:38
Hej!
Jäääävlar i helvetes helvete vad det blåser ute. hela bilen vobblade när jag körde! STROM
Därför fick Gambi vila lite idag, borstade och klippte av några cm av manen som blivit lång. Pysslade lite och smörjde sadeln ordentligt oså. bara myyste. Imorse åt vi även lite toast istället för att ha tävling. Så det var trevligt att sitta och umgås lite!
 
Nu blir det en dusch och sedan lite mat. imorgon börjar skolan igen så ska sätta mig och skriva ut lite papper jag behöver. Eftersom jag inte kan ta med mig datorn imorgon så måste jag skriva ut allting jag behöver.. riktigt drygt men hoppas jag får tillbaka den snart. Såg att SIBA höjt prio på den så nu får det fan gå lite snabbare... i tisdags var det 2 veckor sen jag lämnade in den och statusen är " påväg till verkstad... " jävla påsk...
puss
 
asså älskar flugan!!
 

11 - 15 år senare..

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-04-11 » 18:42:44
Hej!
Har tittat lite serier en stund och tänkte lägga upp ett litet inlägg.
Blev en sväng till IKEA för att äta lunch, köttbullar med mos! Sen lite affärer och biltema. Köpte en mugghållare på biltema för jag är sååå jävla trött på att alltid få ha allting i knäet.. så vi borrade fast den så den sitter jättebra! 15 år senare alltså.. varför kom vi inte på detta tidigare!?
puss
 
 

11 - Lördag!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-04-11 » 10:21:42
Hej!
Vaknade vid 08.45 av att eve ringde och berättade att tävlingen imorgon är inställd. Det har varit några hästar som har haft feber i stallet och ännu en insjuknat under natten så då bestämdes det att tävlingen imorgon ställs in. Klokt beslut tycker jag även fast det är jättetråkigt eftersom allt är fixat och klart.
 
Försöker få liv i andreas som bara ligger och sover.. går sådär haha. Det är full sol och blå himmel ute så idag vill jag vara utomhus! Ska inte till stallet idag så idag ska bara jag och andreas umgås, om han kan ta och vakna!!
 
Tiden går så snabbt, fattar inte. nu är min "lediga" vecka slut.. på måndag kör allt igång i full rulle igen.
puss
 
 

10 - full fart!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-04-10 » 20:53:42
Hej!
Har precis taggat ner lite i soffan efter en heeeldag i stallet. från 08.20-18.30!!
Har tagit ett glas vin och ätit massa gott, en dusch och satt igång en tvättmaskin.
 
Måste berätta min start på dagen:
Klockan ringer 07.30, bussen går 08.05. När klockan är 07.52 går jag ut från lägenheten ( tar typ 6 min att cykla) för att sätta mig på cykeln. Upptäcker i ren panik att min cykel inte är där !? varfan är min cykel, vem har snott den!? springer upp till andreas och skriker i panik att min cykel är stulen. Han typ vaknar till och bara "  men jag hämtade ju dig igår? " och då får jag en ahaa-upplevelse; min cykel står kvar på stan..
Så nån buss skulle jag inte hinna med, så jag fick ta bilen idag. hahahahha fyfan, är huvudet dumt får plånboken lida!! Vilket jävla pucko!!
 
I stallet idag då så mockade och fixade jag först, sen tog kort på Eve när hon red Alexander. helvetes snygg hingst de dära, bilden här under är lånad från hennes facebook men jag tror det kommer komma upp lite mera bilder på www.stallevelina.se.
 
Sen tog jag ut och mockade i hagen, 1,5 timme = 4 kärror. tungt som fan och det kändes i ryggen där i slutet. Men jag är faktiskt glad över min rygg, för nu behöver jag bara sitta ner och ta det lugnt i typ 20-40 minuter sen har den "laddat upp sig" igen. Asbra (y) så hjälpte eve lite med halmen efteråt och sedan red jag. Red i ridhuset i typ 40 minuter. Gambi var jättefin!!
 
Men nu ska jag till stan för att ta hem min stackars cykel. lite bilder från dagen!
puss
 

9 - Löshoppning!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-04-09 » 20:33:35
Hej"
Har precis kollat klart på en film med andreas. Innan det åt vi tacos, blev en taco-torsdag idag.
Nu ska jag väll inte göra så mycket mera idag, är rätt trött och måste vila lite inför imorgon. Ska nämligen ta tag i saken och mocka en del av hagen, shit vad drygt och tråkigt haha. Men det är nått som ska göras!
 
Idag i stallet så löshoppade vi. Först Lake Dara, sen Lyssa, Midori, Alexander och Calle. Alla skötte sig jättebra trots att det troligen var första gången för en av dem. Andreas kom ut till stallet och tittade på en stund också, bra för honom att få lite frisk luft nu när han är sjukskriven pga ryggskott. Man ska ju röra på sig med måtta, promenader oså. Så man inte sitter stilla för länge och blir stel och kall. inte bra det för musklerna!
 
Imorgon åker jag till stallet på morgonen igen. Såå skönt att gå upp i tid för att fixa allt sånt.
puss!
söta lyssa!
 

9 - Ovanligt!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-04-09 » 09:56:41
Godmorgon!
Har ätit frukost och tittat lite på tv. tog en sovmorgon til 09 idag, riktigt skönt!
Var rätt trött i kroppen igår kväll, är ju inte van att spendera så här mycket tid i stallet som jag gjort denna vecka, och vet ni vad? jag ska dit idag igen!
Dock har jag inte Gambi, men jag ska hjälpa eve löshoppa några hästar vid lunchtid idag. 
 
Men det är exakt såhär jag vill ha ett lov; bara kunna spendera det i stallet heeela dagarna om jag vill! Känns jävligt bra och roligt! Har ju Gambi imorgon igen och på lördag ska vi förbereda inför tävlingen på söndagen. Så jag kommer vara i stallet varenda dag nu! Snacka om att utnyttja mitt busskort till fullo (y)
 
Men nu ska jag fixa lite här hemma. puss!

en till från igår!
 

8 - Linköping

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-04-08 » 21:48:21
Var så förbannat vackert nere vid ån idag på kvällspromenaden.
 

8 - på bussen

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori -   |  Daterat - 2015-04-08 » 08:06:02
Godmorgon!
Sitter på bussen nu till stallet. Är rätt pigg men har sovit as dåligt i natt. Kunde fan inte somna, klockan var runt 01 30 sista gången jag tittade på den o då ringde den 07 20... 

Men det kan nog bero på att jag tog en rätt lång powernap igår.  Nästan 2 timmar!?. Förstår inte varför. Jag åt bra, är inte överdrivet sjuk eller nått. Vanligtvis när jag somnar på eftermiddagen så brukar jag sova max 30 min. Men igår var jag väll väldigt trött !?

Påväg till stallet nu. När jag drog hemmifrån kl 07.50 så var de 8.5 grader i skuggan och 11 i solen!! Så det blir nog varmt idag och en uteritt! 
Vi hörs sen! =) 
har inte hoppat på nästan 2 månader :( 

7 - Mindfulness

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-04-07 » 15:36:46
Hej!
Sitter nu och facebookar (haha vilket fult ord) med vår lilla "de tre vännerna och andrea"-grupp. Haha så jävla roligt.. 
 
Idag hos sjukgymnasten tränade vi avslappning. Fått med mig en mindfulness skiva som jag ska lyssna på 10 minuter per dag. Stressande som fan men jag kanske lugnar ner mig eftersom.. idag så var jag så spänd så det gjorde ont i musklerna för jag låg och var så spänd haha. vafan, konsten att slappna av är inget jag lärt mig..
 
Andreas mår sådär. Vi tog nyss en promenad då jag vet att man måste röra på sig när man har ont i ryggen. Det hjälper inte att ligga i soffan och äta godis och titta på tv. Det blir ingen frisk av!!
 
Resten av dagen då, ja jag vet inte. Kanske laga lite mat, det visar sig!
puss!
 

7 - Nybesiktad

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-04-07 » 09:35:13
Hej!
Har precis ätit frukost. Åkte iväg och besikta bilen vid 08.30 och köpte med mig lite frukost till mig och andreas. Andreas är hemma ifrån jobbet idag då han har jätteont i ryggen :( igår när vi fixade lyset på mondeon fick han jätte ont så kanske ett ryggskott??
 
Jag hade iallafall tänkt pluggat idag, och det täker jag göra också.
Ska till sjukgymnasten 12.30 men fram tills dess är det plugg som gäller! Har några smågrejjer jag skulle knåpat ihop. 

Föresten, bilen gick igenom! så nu får mondeon rulla i 1 år till, såå bra!
puss!
 

6 - Heldag!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-04-06 » 19:54:11
Hej!
Skriver lite snabbt nu för ska titta lite tv. Är helt slut haha, blev en heldag i stallet idag igen!
Kom dit vid 10, åkte 17.47 och fick panikspringa då jag glömde bort tiden.. som tur var så såg busschaffören mig och stannade så jag kunde jogga de sista 10 m! 
 
Idag så städade vi, imorse så var jag med eve och vi mockade o lite sånt. Sen så städade jag och lovisa, vi slängde ut det gamla skåpet och ersatte det med ett nytt. Sen så omorganiserade vi i dem så det blev riktigt bra! Hade även insläpp av stallets hästar. 
 
Nej nu tv, vi hörs imorgon. Håll tummarna då jag har ombesiktning 08.40!
 
är inte de här de sööötaste vovvarna ni sett?!?! en vacker dag kommer någon av dem slinka ner i min jacka och flytta hem till mig (a) (a)
 

5 - Stalldag!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-04-05 » 17:49:08
Hej!
har precis kommit hem ifrån stallet, var där redan 07.40 imorse så har varit en riktig stalldag!
Hade utsläpp imorse och mockade åt Gambi. Hjälpte sedan eve med sina pållar och sedan red jag i ridhuset. gambi var bruuutalt fin idag! Riktigt riktigt roligt att rida honom. Är jättenöjd!
 
Sen så strosa jag runt i stallet, smörjde tränset och hjälpte eve lite sen med att ta in hästar och sedan fikade vi då det är en i stallet som flyttat. Åkte sedan och hämtade andreas på jobbet och nu är jag hemma.
 
Nu blir det nog inte så mycket mera, en film och godnatt. Imorgon ska jag till stallet vid 10 och sedan ska jag och Lovisa ha en stallstäddag. Vi ska städa ut skåpet, bada gambi, mocka hage o lite sånt.
puss
 

4 - Påskmiddag!

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-04-04 » 19:18:30
Idag gjorde jag en påskmiddag till mig och andreas. Lite påsk ska väll firas trots att man inte är med familjen i Borlänge. Gjorde allt väldigt enkelt men det var gott!
 
Nu har vi tagit de lugnt en liten stund. Får se om jag hänger med honom till gymmet eller inte, är så äckligt trött så jag bara vill lägga mig i soffan.. står ju i valet och kvalet eftersom jag fortfarande hostar och är sjuk. Men man behöver ju inte träna så hårt.. få se hur jag gör.
Imorgon ringer klockan 07.00 för jag har utsläpp på morgonen!
puss
 

4 - Trollegater

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-04-04 » 11:21:38
Hej!
Har precis kollat färdigt på en film jag somnade ifrån igår haha. Var döööödstrött igårkväll så somnade framför filmen typ 22.40!! 
Andreas är på jobbet och jag ska bara ta en dag "ledig" idag. Ska snart sätta igång med att städa lite här hemma men de är väll allt jag ska göra idag. 
 
Igår besökte vi grottor vid Trollegater. Lite intressant och där fanns en av sveriges största urbergsgrottor som är hela 110 meter lång! Dock så gick jag inte ner i någon grotta, ingångarna var supersmala och känner jag mig själv rätt skulle jag bara få panik pga alla spindlar som finns där.. sen hade vi fel kläder och ingen pannlampa. 
Men det var lite roligt! Linköping är en helt värdelös tråkig stad, så det är kul att det finns lite att titta på runtom.
 

3 - fullt upp

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori -   |  Daterat - 2015-04-03 » 19:42:42
Hej!
Åh glömmer bort att nlogga nu när jag är utan dator.. konstigt!
Slänger bara in en bild på gambi som jag tog idag så hörs vi imorgon istället! Ska umgås med andreas resten av kvällen. Puss!!

Och Grattis Gunilla 50 år idag! 

3 - Godmorgon!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-04-03 » 08:56:23
Goooodmorgon!
Sitter och äter lite frukost och ska snart åka med bussen till stallet. Idag lyser solen utanför så det blir en uteritt!
 
Nu står mondeon här i Linköping. Böt med pappa precis innan kungsör, så det blev att åka strax över 20 mil igår. Tog lite längre än planerat därför så hann jag inte rida igår. Istället hann jag mocka innan mötet och efter mötet borstade jag och tog en snabbmockning igen. Sen hjälpte jag Madde att kvällsfodra i stallet och så var jag hemma 21.50!
 
Mondeon är sig lik, bara nått knas med att ena lyset lyser rakt ner i backen så vi är typ en ögda. Konstigt, för så var det inte på besiktningen. Men lampan kansk bara sitter snett. 
 
Men vi hörs sen!
puss
haha stilen på Lovisas ödla!!!
 

2 - Påsklov!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-04-02 » 09:37:22
Hej!
Första dagen på "påsklovet" nudå! 
Sov till typ 08.30, älskar att ligga kvar när andreas måste gå upp hehe!
 
Har nyss sett klart slutet på en film jag började kolla på igår, en halvdålig film faktiskt. Men den handlade om hästar hahah. Ska ta och snygga till mig lite nu och om en stund åka till Norrköping.
Idag ska jag och pappa "byta bil" efter halva vägen, han åker från Borlänge och jag härifrån så möts vi någonstans så får jag mondeon <3.
Frågade om Lovisa kanske ville med som sällskap under bilturen vilket hon ville. Jättesnällt, så ska åka och hämta henne i Norrköping men tänkte svänga förbi lite tidigare för att träffa hennes reptilsamling. 
Ödlor är hennes hobby och hon har riktigt många, typ ett tjugotal??. Så ska bli kul att få se dem! Hennes blogg är HÄR om ni vill kolla in skötselråd osv. Hon är duktig!
 
Sen ska jag till stallet, ska rida idag och så har vi tävlingssektionsmöte kl 18 hos eve. Om 2 helger är det lokal Ponnydressyr som Bjärka Säby Ryttarförening håller i så vi ska planera lite inför det. Jättekul!
men nu ska jag fixa mig, puss!
bilderna är lånade från hennes blogg!
 

1 - Messlingen 2015

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-04-01 » 22:01:49
Hej!
Nu kommer det ett inlägg om messlingen. Bilderna är uppdelade på "dag", så från onsdag -> söndagen och är blandade från mobilen/nikon. Ångrade att jag inte använde nikonen mer, men det snöade 3 dagar av 4a och jag vill inte att den ska bli för blöt så den förstörs, och så kunde jag inte ta med den på skotern!
I slutet har jag klippt ihop en liten film från alla dagar som ni gärna få kolla på! Inte så många filmer men kan ju vara lite kul ändå än att bara glo på bilder.
 
Onsdagen.
Åkte ifrån Linköping vid 06.17, var framme i Messlingen någongång runt 17. Gjorde inte så mycket mera den dagen, bara var inne i stugan och tog promenad!
 
Torsdagen.
Snöade konstant hela dagen, vi åkte en sväng till Funäsdalen och handlade lite som vi missat. Påvägen hem åkte vi up på flatruet (fjäll), dock så var allting vitt där uppe haha!
Sen tog vi och drog igång skotern och åkte en liten kort sväng jag, pappa och ella. Fick även se lite renar! Byggde en koja med ella och åkte lite pulka. På kvällen spelade vi mycket skipbo pga att tvsignalen inte fungerade i snöstormen!
 

Fredagen.
Snöade ordentligt! nästan 3 dm snö hade kommit. Hela familjen utom jag och riff åkte lite skidor på förmiddagen. Jag gick promenader med riffen och sen åkte vi skoter, blev några vändor med den vilket var skitkul! Kunde även köra på sjön för det var riktigt tjock is.
 

Lördagen.
KANON väder, precis sånt väder man vill ha i messlingen! Sol och blå himmel.
På morgonen tog jag en promenad med riffen, sen åkte jag och pappa till funäsdalen och handlade lite, bland annat mullbark till mulltoan och så ville pappa tippa trav. Väl hemma så grävde vi ner oss och satt på renfällar i solen. Grillade korv och mashmallows och myste. 
Pappa och jag drog sen ut på en lite längre skotertur, dock kom vi inte så långt haha.. i en rejäl uppförbacke dog skotern när jag körde. Så fick vi stanna och vänta lite och sedan fick vi äntligen igång den så vi bestämde oss för att vända och köra hem, att få fel på skotern på fjället är inget att rekommendera.. dock så hann jag bara vända innan den dog igen.. och vägrade starta. Så efter lite mek med den så bestämde vi oss för att GÅ hem. Jisses vad jobbigt det var! At pulsa i snön och i backar i typ 45 minuter i pappas tempo, med full utrustning och skoterhjälm osv... när vi var hemma skrämde vi igång på farfars skoter och åkte hela vägen till vår skoter igen. Sedan fick vi ta bort remen och bogsera hem den! Pappa körde först och jag efter på andra skotern, det var spännande, och nu vet jag hur man bogserar en skoter haha! Hem kom vi iallafall.
Så det blev inget mera skoteråkande, dock fick jag en liten sväng upp på fjället för att ta lite kort. Riktigt riktigt fint är det där uppe! Man känner sig såååå liten.
 
Söndagen.
Packa ihop och åka hem stod på schemat, kom ifrån messlingen runt 10.30 och var i Borlänge vid 16, efter en lunchpaus i Sveg.
 

1 - April april!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-04-01 » 10:08:00
Godmorgon!
Sov till 9o idag, kände att jag behövde få sova lite så jag gick aldrig på föreläsningen. Läste igenom pdffilen igår och det var inte alls så mycket nytt, husdjurens zoologi. Hade en 150 poängs kurs i Rättvik om sällskapsdjur så där togs allt nästan upp, och så hade vi den stora Zoologikursen förra året som stod för all systematik och grejjer. Så det var inte alls mycket nytt. men ska be viktoria om hennes anteckningar så kan jag skriva av dem.
 
Mår bättre i huvudet idag, lite segstartad men de brukar man ju vara när man är sjuk. Fick dock tvinga fram de första orden imorse pga en barriär av slem i halsen.. kunde knappt prata och de ord jag fick fram var med de värsta hesaste rösten jag hört haha. "hur fan låter du" var andreas kommentar..
 
Idag har vi labb, mellan 13.15-17.00 som jag ska gå på. sen har jag 1,5 veckas "påsklov". Kommer riktigt lägligt med allt som händer i mitt liv, hinner inte med någonting!!
Så det ska bli riktigt skönt, tänkte hinna göra lite olika uppgifter under lovet så jag ligger lite "före". 
 
Angående Mondeon nudå. Pratade med pappa igår och han hade legat på gruset och skruvat i 2 timmar. Tydligen var det inga som helst fel på spindelleden utan det var skit bakom skruvmejseln hos han som skruvade dit den. Han hade inte satt dit den riktigt, äckligt dåligt tycker jag som ändå betalade för jobbet... det syndes tydligen att han "tvingat" dit den då gängor var förstörda oså.. vad är de för mekaniker?
 
Nu sitter den iallafall bra. Pappa körde en sväng igår och allt kändes okej, han skulle även ta det till jobbet idag och är den fortfarande okej ska vi byta bil imorgon. Jag är ju ledig och pappa skulle ta en halvdag och gå hem vid 11. Så då skulle vi åka och mötas någonstans efter vägen så han slipper sitta och köra hela vägen själv. Så troligtvis blir det någonstans mellan västerås och katrineholm. 
 
Så det har blivit extremt mycket bilåkande denna vecka, men nu är allting löst och jag har besiktning på tisdag. Hoppas veeerkligen att svetsningen är ordentligt gjord då det var samma människa som gjorde det. Är det inte det vet jag inte vad jag gör.. han ska aldrig få skruva något mer med våra bilar iallafall!!
 
Tänkte även fixa messling-bilderna ikväll. Det blev som jag trodde, Min egna dator är på service på SIBA.. den vägrade gå igång i butiken också så han skickade in den. Riktigt drygt men som TUR är så hann jag skicka in min rapport som skulle in i måndags. annars vettefan vad jag skulle göra. Är helt värdelös på att "safe-spara" på ett USB.. MÅSTE MÅSTE MÅSTE bli bättre på det!!!!!!
puss!
 
imorgon ska jag ut till Gambi också <3 <3 <3