27 - I Borlänge

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori -   |  Daterat - 2015-06-27 » 15:01:09
Hej!
Är i borlänge nu under helgen. Puss!

23 - 2 år.

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-06-23 » 15:42:58
I två år har jag och andreas varit tillsammans idag.
älskar han över mitt hjärta och tillbaka! <3
 

21 - Rätt dött här

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-06-21 » 20:23:36
Hej!
Bloggen är rätt död, har så mycket annat för mig än att blogga haha. Så är de så drygt med datorn på lagning också.. Ska hoppa in i duschen nu och förebereda frukosten inför imorgon innan jag går och lägger mig. 04.45 ringer mitt kära alarm imorgon.. puss!
gambi idag
 

20 - Midsommar!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-06-20 » 22:26:03
 

19 - Midsommar!

Kommentarer - 2 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-06-19 » 10:13:45
Godmorgon!
Imorse ringde klocan 07.15 och jag åkte till stallet och tog ut lite pållar. var hemma vid 09.30 och sen dess har jag ätit frukost, pratat med andreas och kollat på tv. 
Idag så är det midsommar, och riktig svensk sommar= REGN.
Under dagen ska jag gå och handla, sätta igång en tvättmaskin, plocka ur diskmaskinen och duscha för ikväll så blir det lite firande med eve och benjamin. Dock har jag ingenaning om vilken tid oså utan de visar sig. 
Tar dagen som den kommer!
puss
ensamt i lägenheten..
 

17 - Gambi påväg till veterinären

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-06-17 » 11:45:00
Hej!
Nu känner jag mig lite mer fit for fight. Imorse när klockan ringde 07.15 efter ca 5,5 h sömn var zombiemode på!
Var i stallet vid 07.50 och då borstade jag lite och hjälpte till att packa och lasta. Lovisa åker till Hölö för att kolla upp Gambi idag, väldigt skönt eftersom då får vi äntligen veta vad de är. Killen hon ska till är specialiserad på hältutredningar och rörelsestörningar med en lååååång meritlista bland annat på strömsholm. Så det känns tryggt så man vet att man får rätt diagnos. 
På vägen hem handlade jag lite och sedan bums i säng haha. Lyckades somna i ca en timme och känner mig lite piggare nu, men nästan bakfull haha, sådär ont i huvudet, trött och seg.. får bli en koffeintablett!
 
Ska snart ställa mig och laga lite mat, sen åker jag vid 13.20. Halva veckans jobb kvar nu, två eftermiddagar! Bara kötta på in i det sista, imorgon ska jag upp och åka till stallet igen. Men det blir nog inte såå tidigt som imorse haha.
puss!
 

16 - Fullt ös!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-06-16 » 12:10:20
Hej!
Har fixat hela morgonen här hemma och ska snart ställa mig och laga lite mat innan jag ska till jobbet.
Igår jobade jag första kvällspasset, 14.15-00.00 och jag lyckades hålla mig vaken trots att jag börja gäspa före kvällsmaten haha.. 
 
Min vecka är helt galen, galen på riktigt!
Tisdag: Andreas åker till Borlänge och blir borta en vecka... sen jobb 14.15-00.00
Onsdag: I stallet 08.00 för hjälpa till att lasta gambi (ska till veterinär, äntligen!). sen fixa hemma och jobb 14.15-00.00
Torsdag: Hinna med stallet innan jobbet 14.15-00.00
Fredag: Vara i stallet 07.45 för utsläpp av hästar, därefter åker jag nog hem och sover för att orka med midsommarfirande med eve och benjamin.
Lördag: Säkert död haha.
 
Så det blir koffein hela veckan, därför sov jag till 10.00 idag för att då kan jag sova lite sämre resten av veckan.
Igår var jag hemma runt 00.45 och sen tar det en stund att äta, borsta tänderna oså innan man kan gå och lägga sig.. så att jag ska upp 07.15 dessa dagar vill jag bara skjuta mig haha. men vad gör man inte för intresset..
puss!
 

14 - idag

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori -   |  Daterat - 2015-06-14 » 19:16:05

13 - Bra och dåligt.

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-06-13 » 11:05:08
Hej!
Solen skiner och det är jättevarmt ute men jag sitter inne haha. Fy på mig.
Är lite deppig och nere då jag fick veta att jag kuggat tentan. FAN säger jag bara, FAN då!
Jag hatar att kugga något jag tyckte " kändes bra, och gick bra". Då kan de lika gärna gå skitdåligt så man vet resultatet.. fan riktigt jävla surt alltså, så jävla trött på de här nu. måste klara minst en tenta i omtentaperioden i augusti för att få studiemedel också.. fattas 3 hp..
 
Men nu tar vi lite positiva saker, jag kan ändå inte göra någonting åt tentorna förens i augusti så varför gå och vara deppig nu.. men jag vill deppa av mig lite så kan jag gå vidare sen. 
 
Idag då, får se om jag och eve tar en tripp till Enköping. Kanske, kanske inte , de visar sig helt enkelt!
Annars ska jag till stallet en sväng.
 
Igår var jag och andreas ut till Bergs slussar och tittade lite. Mysigt, det var så himla varmt igår! 
 
Måste berätta en till grej, helgen vid 10 juli (alltså en månad) tar jag och andreas mondeon och styr till Öland! Två nätter är bokade på ett hotell där för bara mig och honom. så underbart mysigt!! Förra sommaren var vi ju inte iväg på någonting, så det ska bli kul att få komma iväg nu. Öland är ju så fint också!
 

11 - Jag lever!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-06-11 » 16:35:42
Heeej!
Jag har haft såå fullt upp de här dagarna så det inte är klokt! Dagen igår var helt sjukt haha, jag gjorde flera saker samtidigt hela tiden efter jobbet. 
Jag är hemma strax efter kl. 15, och då har jag cirkus 4 timmar på mig att göra allt ja vill göra innan jag ska gå och lägga mig. Försöker lägga mig i sängen vid 20, för det tar typ 1 timme innan ja somnar.. 
 
I tisdags var jag iväg en sväng med datorn, dock fick jag åka hem igen och göra en ominstallation men det är fortfarande trasig.. så ska åka in med den idag igen! Igår var jag i stallet, tog en promenad med Gambi och hjälpte eve med lite lastträning. 
 
Idag då, laga mat, lämna dator, handla oså. Är så äckligt trött just nu så jag vet inte ens vad jag ska skriva haha. vill bara sooovaaaa!!
Lite bilder från dagarna, puss
 
en av mina jävla pallar idag, 91 paket med ca 8 kaffepaket i varje.. ungefär 600 kg ligger på pallen. jag var svettig efteråt ahahha
 
 
 
 

8 - första dagen på jobbet

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori -   |  Daterat - 2015-06-08 » 16:55:15
Hej!
Har precis tagit det lite lugnt i soffan efter en hård dag! Klockan ringde 04.45 imorse och jag var mer död än levande när jag satte mig i bilen 05.00... tur de är 4 mil till jobbet så man hinner vakna! 

Gick bra att jobba idag. Behövde bara lite påminnelse om hur truckdatorn fungerar, vad man ska trycka på när inget stämmer haha. Men fick ihop strax över 300 rader idag vilket är helt okej! 
Nu då. Ska inte göra så mycket mera idag. Är så jävla trött och så sov jag så dåligt.. tror jag typ bara sov 5h totalt... 
ska försöka blogga minst en gång per dag. Men få se om jag hinner med det. Puss! 

7 - Vår kol är stulen!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-06-07 » 11:09:11
Hej!
Igår var det en riktigt trevlig kväll. Vi grillade, åt, myste och pratade. Sen var det så skönt att bara kunna gå ner 3 våningar så var man hemma haha. Smidigt! Deras lägenhet var jättemysig med snetak och grejjer, blir superbra när dem fått iordning på allting!
 
Idag då, vakna, gick upp, åt frulle och andreas har dragit iväg på jobb. Jag ska snart åka till stallet en sväng.
 
Haha nått roligt då; 
Vårt lock till vår grill låg typ 10 m ifrån grillen imorse när vi gick upp, och hade det blåst iväg borde hela grillen ha vickat eller hur? Så vi gick ut och tittade och upptäckte att någon STULIT vår kol som var i grillen HAHA!! Det vara bara lite pulver kvar i botten.. alltså var äre för fel på folk?? så jävla roligt..
 
Något som är drygt;
sitter på andreas dator nu för mitt tagnetbord på datorn är inte bra.. B,N,mellanslag och 3 fungerar inte!? Har provat startat om den men det funkar fortfarande inte så nu håller jag på att scannar den med antivirusprogram om jag fått in något sånt som gör att de inte fungerar.. annars måste jag väll lämna in den IGEN för tredje gången ÅÅÅÅÅH KÖP ALDRIG EN LENOVO!!!!! 
Pappa köpte en lenovo för några veckor sedan, den var konstig redan från start och efter typ 2 veckor fick de lämna in den eftersom den inte funkade. De fick tillbaks att "datorn går inte att laga " haha. Så än en gång; KÖP INTE EN LENOVO!!!
 
En till rolig sak;
Fick lära mig att brandvarnaren fungerade igår haha, paniken i mig! Vi skulle göra en baugette i ugnen men det var något i ugnen som fick hela ugnen att rökfyllas, så jag försökte vädra ut den genom att ha fönstet öppet men de gick inte så bra... haha ni skulle sett mig..
 
 

6 - Grillmys

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-06-06 » 17:16:24
Hej!
Guud vad jag hållt på här hemma idag! Städat som en dåre haha, men nu är det riktigt fint här!
jag torkade t.o.m golven!
 
Ikväll blir det som sagt grillmys med lite alkohol. gott. Ska även göra drinkar av min nya "Bacardi Pinapple fusion " jag älskar annanas! 
 
Har klätt upp mig lite idag och fixat mig. Shit kommer inte ens ihåg sist jag gjorde det haha!
Antingen är jag i stallet, i skolan, på gymmet eller hemma.. och smink har jag varken hemma, på gymmet eller i stallet. Möjligtvis att jag har mascara när jag ska till skolan. Så nu var det kul att få fixa upp sig lite, man känner sig så mycket snyggare då!
Fick även till en ny profilbild på facebook, den andra var ju sen i höstas.. hahha!
 

6 - lördag

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-06-06 » 10:22:21
Hej!
Har precis ätit en rejäl frulle. gick till ica och handlade lite så passade på att köpa så vi kunde göra en riktig lördagsfrukost. Mycket gott, nu är jag mätt haha!
 
Idag så ska jag städa. Ikväll ska vi grilla med våra nya grannar i trapphuset (som är en av andreas jobbkollegor) och ta det lugnt. Men innan det blir det full frulle för nu ska lägenheten städas! 
 
Igår var jag i stallet hela dagen. Fixade till eves hästar också. Men helt galet vad man förbränner i stallet!! Jobbade nonstop i 1h 46 minuter och brände nästan 1000 kcal! Dock tyckte jens att jag stressade men i mina ögon var jag effektiv, att göra flera saker samtidigt är min speciallite ;)
 
Sen tog jag en promenad med gambi (promenaden med gambi + pyssel av honom är inte inräknat i pulsklockan !! utan endast mockning, påfyllning av spån/halm, vatten, hö, spoa osv).
Promenaden gick bra, vi var lite oense om vi skulle gå en promenad eller gå på picknick... han är så jävla envis ibland och vi hade riktiga "ponnydiskussioner " - JAG SKA HA GRÄS!!
Men annars skötte han sig bra, han kan ju vara lite jobbig ibland när man går med honom, blåsa upp sig, vara rädd för allt och typ krypa upp i knäet på mig. Men jag vill inte ha 600 kg häst i mitt knä..
( han passade på när jag tog upp mobilen för att ta ett kort haha..därav gräset i munnen...)
Måste även visa er eves små kattungar. Hon och benjamin är kattvakt åt en mamma och två bäbisar. sååå söta!
 

5 - 10 min sen buss...

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori -   |  Daterat - 2015-06-05 » 08:58:34
Godmorgon!
Sitter på bussen nu påväg till stallet. Tog en liten sovmorgon idag och tog 08.45 bussen istället för 08.05. Dock var den bussen 10 min sen.. ändå står jag vid första hållplatsen så förstår inte varför det går så trögt ibland..
idag är det sol och blå himmel här! Få se vad jag hittar på i stallet idag. Andreas jobbar till 18 ikväll så jag har ju ingen bråska haha.. 
puss!

4 - 7km

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Träning  |  Daterat - 2015-06-04 » 13:48:39
Hej!
Ligger nu i soffan och återhämtar mig. hängde tvätten och sedan tog jag en springtur runt stångån. Blev exakt 7 km vilket var bra, dock så var varken pulsen eller hastigheten den bästa men det är smällar man får ta! 
När jag böjade springa hade jag en kille framför mig som sprang såå sakta.. så sprang om honom och fick lov att öka på tempot lite eftersom jag hatar när någon springer i hälarna på mig lika mycket som jag hatar att springa i hälarna på någon annan.. så efter 2km var mjölksyran ordentlig haha. otränad.se.
Så jag tog och gick lite och försökte få ner pulsen. sprang då på över 190 i puls och på 137 startar min konditionsträning enligt klockan, så försökte få ner pulsen till åtminstonde 140. Vid 146 och typ 4 min senare började jag jogga igen. 
Gick endast där det var asfalt sen, korta sträckor på bara några meter. 
I slutet gjorde jag två spurter. den sista spruten trodde jag att jag skulle dö av haha, benen skakade som fan och jag höll nästan på att snubbla på mig själv.. därav maxpulsen 206. ( dock tror jag att jag kan komma upp högre i maxpuls eftersom jag inte spurta så värst långt.. ska fan maxa någon dag framöver och se hur högt jag kan få min puls!)
 
Men är rätt nöjd med rundan ändå. orkade springa den mesta delen även fast det inte gick så snabbt. Ska springa lite nu i sommar så får vi se hur pulsen ser ut efter några veckor!
Nu äta, har ju gjort slut på 566 kcal!
 

4 - Städat

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-06-04 » 11:53:28
Hej!
har precis städat klart här hemma, organiserade upp både i min gaderob och på mitt skrivbord. Det var KAOS på riktigt! Har haft så mycket de senaste veckorna att jag typ bara kastat in och stängt dörren för att slippa se kaoset haha.. men nu är det rent och fint igen!
 
Nu ska jag ta något att äta, sedan ska jag nog ut på min springtur. Det är blå himmel och sol ute så jag tror att det kan bli mysigt. Med lite bra musik i öronen så!
puss!
före/efter
 
 

4 - Godmorgon!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-06-04 » 09:59:55
Godmorgon!
Imorse vad jag vaken en sväng när andreas gick till jobbet, sen satte jag klockan på 08.30, men vaknade då och tänkte Snooza i 10 minuter innan jag skulle gå upp men då hängde sig telefonen så jag vaknade utan någon snooz 09.15.. men det var skönt det med!
 
Nu har jag ätit frukost och kollat klart på Game of Thrones avsnittet jag somnade ifrån igår haha.. alltså fan jag är värdelös att hålla mig vaken på kvällarna när vi ser på film/serier.. somnar jämt före klockan 23. Skönt joförsig eftersom jag älskar att somna under filten i soffan med hundra kuddar..
 
Idag då! Andreas jobbar till 15 och jag ska nu ta och städa lite här hemma. Sätta igång en tvättmaskin oså. Har funderat på att ta en springtur idag också,få se vad som blir med den. Annars vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på haha..ska ju inte till stallet förens imorgon!
puss
 
igår var vi iväg en liten sväng. Köpte en ny blomma till köket och en fruktkorg. Blev fint i köket
 

3 - 4,5 dag sommarlov!!

Kommentarer - 2 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-06-03 » 13:53:10
Heeej!
Åh vad jag är lycklig just nu, skrev min absolut sista tenta imorse för sommaren så nu är jag friii tills två tentor i slutet på augusti! Såå jäkla underbart! Börjar jobba på måndag men tills dess ; SOMMARLOV!
 
Idag påväg hem så stötte jag och vikkan på en liten igelkott, den låg i kanten på cykelvägen och det kändes riskfyllt. särskillt när en polisbil kom åkandes sakna på cykelvägen (de måste ha hänt nått idag för vi såg polisbilar vid 5 tillfällen!?) så vikkan skyndade sig att slänga sig av cykeln och ta upp igelkotten och lägga den vid en buske. Poliserna såg lite misstänksamma ut när de åkte förbi men när de såg att hon lagt en igelkott i säkerthet nickade dem åt henne haha.
Dock mådde inte igelkotten bra.. han andades väldigt snabbt och vid två tillfällen så ställde han sig typ upp på bakbenen med nosen rakt i vädret och nästa ramlade omkull samtiigt som det rann saliv ur munnen.. blev en stor pöl :(
En tjej kom förbi med en hund och ville hjälpa till, så hon ringde runt till kommunen, veterinären och fick tillslut tag på en igelkottsexpert någonstans i sverige. Han tyckte det lät som om igelkotten fått en hjärnskakning eftersom det betede sig så konstigt. (måste få skryta lite och säga att jag hade det på känn att det var något fel med huvudet, eftersom balansen var sisådär och att han höll huvudet högt och det rann saliv). Experten tyckte att hon skulle ta med sig igelkotten hem, för antingen var den död imorgon eller piggnat på så hon kunde släppa ut den. 
Medan hon stod och pratade kom det ut en kille ut huset som var bredvid och sa att han hade sett den där igelkotten springa runt imorse. Men sen gick den över cykelbanan och det kom en tant som försökte flytta på den genom att fösa undan den med foten.. så troligtvis har hon varit jättehårdhänt och orsakat en hjärnskakning på igelkotten... så jävla tråkigt att djur ska lida pga vår okunskap!!!
 
Igelkotten fick åka ner i en handuk i en banankarton och flytta hem till den här tjejjen över natten. Förhoppningsvis repar den sig och kan komma ut i naturen igen imorgon! Vi håller tummarna för Sigge!!
 
Blev en sväng sedan på stan, köpte lite smink, en ny BH eftersom andreas drog sönder den andra... (" undra om jag kan lyfta upp dig i brösten ", KRRSSCHH " ojdå, jag hade visst sönder din BH " IQ FISKMÅS) 
Blev också en sväng förbi systemet, nu har jag tre vinflaskor i kylen, muums! Blir nått glas ikväll!
 
Om en stund ska jag sedan cykla upp till andreas jobb, tänkte hämta ut mina arbetskläder idag så jag har det gjort. Det går rätt snabbt!
puss
föresten, vann en auktion på en CRW väst på tradera för några dagar sedan. Idag kom den hem och den sitter perfekt!! Lite väl varmt med dunväst nu tycker jag så den här kommer bli perfekt!!
 
 

2 - Stallet

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-06-02 » 19:08:00
Hej!
Idag har det varit full rulle! Gick upp strax efter 07 imorse för att åka ut till stallet och hjälpa eve med utsläppet, hon hade hela stallets hästar att ta ut, men det gick snabbt.
Sen tog vi det lugnt och mockade oså innan vi red ut en sväng, hon på pippi och jag på lilla tischa. kände mig som en stor köttbulle där uppe på ryggen haha, men det gick bra.
 
Sen så tog jag in gambi och borstade oså, på måndag ska han få komma till farbror doktorn så vi kan få ordning på benen.. han börjar få lite långtråkigt nu och hittar på lite bus..
efter 9h i stallet kom jag hem, åt, duschade och har nyss sett lite serie och pluggat igenom inför imorgon. Känner mig ändå helt okej inför imorgon, jag borde klara tentan men man ska aldrig säga för mycket!
puss
 
 

1 - Juni!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-06-01 » 08:32:31
Hej!
Har precis ätit klart och fixat lite här hemma. Gick upp med andreas idag för att komma igång tidigt.
Tänkte sätta mig och plugga lite innan jag ska vara på Adecco 10.00 för att skriva kontrakt inför sommaren!
Awsome verkligen.
 
Igår var jag hos vikkan och pluggade och sedan fick jag sån jäkla huvudvärk så jag bara tog de lugnt resten av kvällen. Rätt skönt det också för vi fick rätt mycket gjort när vi pluggade!
 
Idag blir det fortsatt plugg, blir det lite bättre väder ute (inte regn) tänkte jag kanske ta mig en springtur.
Blev så positiv när jag tog min vilopuls imorse (direkt när jag vaknade) och den stod på 58. Detär väll en helt okej puls??
puss
vikkans extremt söta kisse!!